SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Vierailevatko edesmenneet eläimet luonamme?

Kummittelevista eläimistä on kerrottu juttuja iät ja ajat. Joskus matkustajat ovat kertoneet eläinten haamuista, kuten kummituskoirasta joka murisee ohikulkijoille tietyillä teillä. Useimmiten eläinten edesmenneet haamut kuitenkin ilmaantuvat pian eläinten kuoleman jälkeen; ne vierailevat edelleen rakkaiden ihmisystäviensä luona.

Monet kummitustarinat kertovat erilaisten lemmikkieläinten, erityisesti kissojen, koirien ja hevosten näkemisestä niiden kuoleman jälkeen. Lemmikkikummitukset vaikuttavat usein vierailevan paikassa, jossa ne elivät, ja saattavat siten olla läsnä hiukan pitempään. Monet omistajat ovat kertoneet paitsi eläimen näkemisestä, myös niiden tuoksun aistimisesta, niiden liikkeiden kuulemisesta ja jopa niiden kosketuksen tuntemisesta. Nämä lemmikit vaikuttavat jatkavan rutiineita, jotka ne lemmikkeinä kehittivät. Ne siis nukkuvat sängyssä, menevät ruoka-astialleen ja leikkivät talouden elävien eläinten kanssa.

Tarkkaile merkkejä

Vaikka eläimen fyysinen keho on kuollut, ne saattavat pysytellä ihmistensä lähellä, samoin eläinystäviensä lähellä jonkin aikaa, mutta jatkavat sitten hyvästeltyään nämä omalla tavallaan. Kun eläin poistuu seurastamme, on hyvä pitää silmällä merkkejä, jotka kielivät siitä, että eläimen henki on edelleen lähellämme. Niitä ovat esimerkiksi eläimeen yhdistyvät äänet, niiden näyttätyminen tai jopa niiden jättämä jälki paikkaan, jossa niillä oli tapana nukkua. Kiinnitä huomiota paikkoihin ja ajankohtiin, jotka liittyvät olennaisesti eläimen ja sinun väliseen vuorovaikutukseen. Kenties lemmikkisi seuraa edelleen arkirutiineitanne.Tämä on myös hyvä ajankohta ottaa kuvia, joissa näkyy henkiä tai varjoja, tai jopa itse eläimen haamu. Kannattaa ottaa kuvia talouden muiden eläinten ja ihmisjäsenten läsnä ollessa, sillä hiljattain kuollut lemmikki usein hakeutuu näiden läheisyyteen.

Eläinten sielu

Koska perinteiset uskonnot opettivat, että vain ihmisillä on sielu, emme välttämättä tiedosta, että eläimillä on henki (sielu) aivan kuten ihmisilläkin, ja ne voivat henkinä ottaa meihin yhteyttä. Lemmikkikummitukset tuntuvat olevan yleisimpiä eläinkummituksia, ja se johtuu luultavasti siitä, että meillä on ollut niihin voimakas suhde. Eläinten henget näyttäytyvät myös usein niille, jotka ovat surullisia ja etsivät merkkejä kaipaamansa lemmikin haamusta. Kenties kiintymyksemme eläimiin pitää niitä läsnä vähän aikaa kuoeman jälkeen, sillä eläin on huolissaan pärjäämisestämme. Mutta kenties tilanne myös luo täydellisen tilaisuuden nähdä eläinkummitus, sillä tiedämme tarkkaan mitä odotamme.

Luommeko edesmenneet eläinkummitukset itse

Sitäkin on pohdittu, luommeko itse eläinkummitukset tunnesiteidemme avulla, tai silkasta halusta nähdä viel kerran joukostamme poistunut lemmikki. Entä miksi eläinkummitustarinat liittyvät yleisesti kesyihin eläimiin, eikä esimerkiksi villieläimiin tai jopa hyönteisiin. Näitä kysymyksiä on mielenkiintoista pohtia. Tiedämme, että psyykikot kertova voivansa nähdä eläinten henkiä ja jopa otttamaan yhteyttä niitä. Amerikan alkuperäiskansat ja muut alkuperäiskansat puolestaan kertovat olemustaan muuttavista eläinten hengistä, toteemeista, jotka suojelevat ihmisiä. Nämä ovat yleisesti villieläimiä, eivätkä kesytettyjä lajeja.

Eläinkummituksia on havaittu myös entisillä taistelukentillä. Pennsylvaniassa hevonen ratsastaja selässään ilmaantui usvaisessa muodossa järkyttyneiden katsojein eteen. He ajattelivat, että hevonen ja ratsastaja olivat todellisia, mutta ne haihtuivat näkymättömiin heidän silmiensä edessä.

Kummitushevosten laukka

Pony Express ei ole vastannut postin jakamisesta Yhdysvalloissa sitten 1800-luvun puolivälin, mutta Kansasissa kerrotaan, että kummitushevosten kuullaan laukkaavaan silti entistä reittiään. Tämä ei ole ainoa kertomus eläinkummituksista. Teksasissa karja putosi kielekkeeltä kuolemaan, ja samalla paikalla näkymättömien eläinten sorkkien ääni kuuluu edelleen.

Koirien tiedetään vahtivan ihmisten liikkeitä, ja joidenkin on kuultu murisevan uhkauksia liian lähelle tuleville kummituksinakin. Sallie-terrieri oli armeijan maskotti, ja monet kertovat koiran murisevan edelleen, kun se vahtii taistelussa kuolleiden ruumiita. Toinen tarina taas kertoo, että Lontoon Towerissa pidettiin eksoottisia, villieläimiä. Vuonna 1815 paikan vartija kertoin nähneensä karhun astelevan portisa sisään. Kauhuissaan mies yritti iskeä eläintä veitsellään, mutta sen terä humahti karhun läpi aivan kuin se olisi ilmaa…

Yhdysvalloissa taas kerrotaan kummituskissasta, joka majailee kongressin rakennuksessa. Sillä kerrotaan olevan loistavat silmät, ja se ilmaantuu varjoista pahaa-aavistamattomin ihmisten eteen. Kertomusten mukaan se ilmaantuu ennen pahoja, koko kansaa koskevia katastrofeja. Kissan nimi on D.C. ja se ilmaantui esimerkiksi ennen vuoden 1929 pörssiromahdusta ja presidentti Kennedyn murhaa.

On kiinnostavaa, miten eläinkummitukset usein seuraavat jotakin rutiinia. Esimerkiksi hevosten haamut heittävät ratsastajansa selästään, jotkut ovat puolestaan kuolinpaikallaan – esimerkiksi jotkut eläinkummitukset ylittävät öisiä katuja. Kummituskissojen kerrotan kehränneen ja nukkuneen sängyssä, jättäen painautuman peitteisiin.

https://www.paranormal-encounters.com/wp/do-our-pets-visit-us-after-death/

Vastaa