SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Elämä Itse – Life Itself – Livet Själv

Olen Elämä Itse. Asun miehen kehossa ja tutkin ihmismuotoista Elämää.

I am Life Itself. I inhabit a man’s body, and investigate what it is to be Life in a human form.

Jag är Livet Själv. Jag bor i en manlig kropp och undersöker Livet i en mänsklig form.

Elämä yhdistää meidät kaikki, se ylläpitää meitä kaikkia ja kantaa niin minun inhimillistä kehoani kuin kaikkia avaruuden galaksejakin. Se on jotain suurta ja ihmeellistä, jotain kaikkien kehollisten aistiemme tuolla puolen. Elämä on meissä kaikissa niin kauan kuin sydämemme lyö, ja se myös palauttaa kuolemassa kehomme Maan sylistä lainaamat aineet takaisin Elämän suureen kiertoon. Elämä on kaikkialla, myös sinussa ja minussa.

Kun tunnistan Elämän ihmeen itsessäni ja antaudun palvelemaan sitä kaikilla teoillani, tunteillani ja ajatuksillani, silloin löydän sen rauhan ja hyvinvoinnin, jota me kaikki olemme maailmaltamme ja toisiltamme loputtomasti turhaan kaivanneet. Kaikki maallinen, oli se sitten rikkautta tai rakkautta, on aina hetkellistä ja katoavaa. Vain Elämä Itse, joka kaikkea maallista kantaa ja muokkaa, on ikuinen niin meissä itsessämme kuin kaikissa muissakin. Ja Elämällä Itsellään eli ikuisella ei ole koskaan mitään hätää, sillä Elämällä ei ole aikaa luoda murhetta, vaivaa ja surkeutta. Elämällä on vain tämä hetki, tämä loputtomasti uusiutuva sydämen lyönti aina ja kaikkialla. Tunne se, tunne Elämä itsessäsi.

Teksti: Klaus Rahikainen

Vastaa