SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Tee valinnat sydämellä

Omat valintamme ovat johdattaneet meitä tiellämme eteenpäin, juuri siihen paikkaan, missä tällä hetkellä olet. Olet ehkä tehnyt päätöksesi enemmän järkiperustein ja olet ollut ihan tyytyväinen tehtyihin valintoihin. Mutta syvällä sydämessäsi tiedät, että sinulla ja sinun elämälläsi on joku suurempi tarkoitus. Ehkä se  tarkoitus on jo sinulle auennut, ehkä ei. Ehkä olet onnellinen siinä missä olet, ehkä et. Mutta niin kauan kuin järkiperäistät päätöksesi, kuuntelet mieltäsi, on sinulla mutkia matkasi varrella.

Niin se vain on, että mielesi yrittää turvata selustaasi erilaisin perustein kuten “ei sinulla ole rahaa, ei sinulla ole aikaa, ei sinulla ole tarvittavia taitoja, et kai sinä uskalla tehdä mitään noin suurta päätöstä vain intuitiosi pohjalta, mitä ihmiset sanovat”… Mielesi pelkää, se uhittelee sinulle. Mutta kun kerrot mielellesi, että sinä itse päätät elämäsi valinnoista ja teet ne valinnat sydäntäsi kuunnellen niin elämäsi tulee muuttumaan iloisemmaksi ja positiivisemmaksi. Selviät mahdollisista harmin aiheista helpommin ja nopeammin.

Ihmeitä ei välttämättä tapahdu yhdessä yössä. Mutta kun viljelet kiitollisuutta ja positiivisuutta kaikessa mitä teet, kaikessa mitä ajattelet ja puhut, muuttuu elämäsi positiivisempaan suuntaan – vedät puoleesi enemmän positiivisia ihmisiä, positiivisia asioita ja tapahtumia. Ja jos puolestaan uit synkissä ajatuksissa, vedät lisää negatiivisuutta itseesi ja sieltä syvistä vesistä on aina vain vaikeampaa päästä pois.

Kaikki lähtee meistä itsestämme, omista valinnoistamme – voimme muuttaa vain itseämme. Kuuntele intuitiotasi, niitä ohikiitäviä nopeita ajatuksia päässäsi, ne ohjaavat sinua oikeaan suuntaan. Pyydä apua, kun sitä tarvitset. Hyvä henkimaailma auttaa sinua mielellään, mutta he eivät voi auttaa, jos et sitä pyydä. Ole avoin avulle, älä mieti missä muodossa se tulee. Emme ole täydellisiä eikä meidän tarvitsekaan olla. Mutta pidä mielessäsi, että olet osa kaikkein korkeimpaa, sinussa on jumalainen kipinä, sielu – olet oppimassa ja kokemassa erilaisia asioita ihmiskehossasi, joka on matkavälineesi tässä elämässä. Riittää, kun valitset elää ilossa, valossa ja rakkaudessa – iloa arkeesi jokaiseen päivään, valoa ja rakkautta sydämeesi, tee valinnat rohkeasti sydäntäsi kuunnellen!

Teksti: Marjaana Kaakinen

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa