SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Unelmoi isosti – miten saada unelmat toteutumaan

Muistatko vielä lapsuuden haaveitasi? Minä haaveilin ponista ja rullaluistimista. Ne rullaluistimet, tosin modernimmat versiot, ostin itse täyttäessäni kolmekymmentä. Ponia minulla ei ole vieläkään, ehkä ei koskaan tulekaan. Kuinka monta unelmaa olet haudannut romukoppaan kaukaisina ja mahdottomina toteuttaa? Kuinka monta toivetta olet saanut toteutettua ihan itse? Kuinka monta haavetta on toteutunut kuin itsestään aivan yllättäen?

Unelmoi, se tekee hyvää.

Tosin niitä unelmiaan on välillä hyvä päivittää – ovatko ne enää sellaisia, joita ihan oikeasti vielä haluaa? Ovatko ne minun unelmiani vai ovatko ne vanhempieni tai puolisoni unelmia? Unelmoi isosti, vaikka läheiset ihmiset unelmistasi kertoessa pitäisivät sinua taivaanrannan maalarina. Unelmoi isosti, vaikka järkesi yrittää lannistaa sinua – ei sinulla ole varaa, ei sinulla ole aikaa, ei sinulla ole taitoja… lista on loputon. Älä ole kuulevinaankaan vaan lähde rohkeasti tavoittelemaan unelmiasi. On nimittäin olemassa monenlaisia tekniikoita, joita hyödyntämällä voit houkuttaa kaikenlaisia asioita elämääsi, toteuttaa haaveitasi, kunhan ne eivät vahingoita toisia. Ja kaikki lähtee sinusta itsestäsi – jälleen kerran! Voit ilmentää hyviä asioita elämääsi, kun vain uskot ja luotat itseesi, olet positiivinen, kuuntelet sydäntäsi, toimit intuitiosi mukaisesti ja olet avoin sille, miten haaveesi alkavat toteutua.

Positiivisuus on a ja o.

Jos et itsekään usko unelmiesi toteutumiseen niin ne eivät toteudu. Ole ajatuksissasi ja sanoissasi positiivinen. Jos tapanasi on sanoa, ettei sinulla ole varaa niin ei sinulla sitä sitten tule olemaankaan. Luot koko ajan omin sanoin ja ajatuksin tulevaisuuttasi. Kiinnitä huomiosi siihen, miten puhut rahasta, miten suhtaudut rahaan – onko se välttämätön paha, tulen toimeen vähällä, en tarvitse paljoa, minun täytyy tehdä kovasti työtä, jotta saisin rahaa – olenko kaiken hyvän arvoinen? Suhtaudutko rahaan neutraalisti ts. energian vaihdon välineenä vai rakastatko rahaa ja mitä voit sillä hankkia itsellesi – miten voit auttaa rahan avulla toisia? Mutta ei auta, vaikka kuinka hokisit minulla on rahaa, jos et tunne sitä tuntemusta itsessäsi – miltä se tuntuu, kun on rahaa! Monet meistä ovat jossain entisessä elämässään tehneet köyhyyslupauksen, nyt on korkea aika päästää siitä lupauksesta irti – voit sen tehdä omin sanoin. Positiivisuus vetää puoleensa positiivista. Jos murehdit jo etukäteen sitä, miten saat laskut maksettua niin saat murehtia edelleen, sillä negatiivinen ajattelu vetää puoleensa negatiivista energiaa. Käännä ajatuksesi ja sanasi positiiviseksi niin huomaat elämäsi helpottuvan, pikkuhiljaa. Eihän se niin helppoa ole, sorrun itsekin monta kertaa ajattelemaan tai sanomaan ääneen niin kuin ei pitäisi – tuota en varmasti halua ja saan juuri sitä. Universumi ei tunne ei-sanaa! Minä houkutin sanoillani itselleni kivan työn ja joitakin vuosia myöhemmin myös potkut siitä työstä!

Elämän aarrekartta

Olet ehkä kuullut aarrekartasta tai jo sellaisen tehnytkin. Aarrekartta on hauskaa puuhastelua. Leikkaa lehdistä kivoja sinua puhuttelevia kuvia tai lauseita, sellaisia mitä haluaisit houkuttaa elämääsi. Liimaa ne isolle paperiarkille tai pahville, liitä myös oma kuva mukaasi. Laita aarrekartta sellaiseen paikkaan, missä näet sen joka päivä. Mutta ole tarkkana siitä, mitä haluat – minä sain aviomiehen! Siitä on jo kauan aikaa, kun tein ensimmäisen aarrekarttani. Olin liimannut kuvan miehestä, joka istuu korkealla kalliolla selkä kameraan päin. Kun myöhemmin nykyisen mieheni tavattuani katselin aarrekarttaa, huomasin kuvan miehen olevan aivan samannäköinen takaapäin – ihan samanlaiset hiuksetkin. Ehkä alitajuntani oli alkanut työstämään haaveitani… Mutta jos aarrekarttaan liittyy joku tietty henkilö, jota haluaisit vetää puoleesi niin ota huomioon, että meillä kaikilla on vapaa tahto!

Voit myös kirjoittaa itsellesi kirjeen, mitä haluaisit itsellesi lähitulevaisuudessa tapahtuvan ja nimenomaan itsellesi – ei lapsille, ei puolisolle, ei kenellekään muulle! Kirjoita positiivisesti ja preesens-muodossa tyyliin “Minulla on…”! Mutta ole tarkkana, että kirjoitat juuri niitä asioita mitä haluat, etkä niitä mitä et halua. Kiinnitä huomio yksityiskohtiin, jos esimerkiksi haluat luoda itsellesi uuden työpaikan – missä se sijaitsee, minkälaisia ihmisiä siellä on töissä, minkälaista palkkaa saat jne. Minä olen houkuttanut näin elämääni hoitohuoneen, joka sijaitsee tietyllä paikkakunnalla, missä on hyvät energiat ja mikä on mahdollisimman edullinen. Laita kirje jonnekin talteen niin että voit myöhemmin katsoa, mitä asioita on mahdollisesti jo toteutunut.

Kuuntele intuitiotasi

Kaikki haaveni eivät ole toteutuneet, mutta ne ovat, mihin olen suhtautunut luottamuksella ja avoimesti. En ole miettinyt sitä, miten ne unelmat toteutuvat vaan olen kuunnellut intuitiotani ja toiminut sen mukaisesti. En ole miettinyt sitä, mistä saan rahaa haaveiden toteuttamiseen. Olen vain suhtautunut positiivisena ja kiitollisena tulevaan. Minä haaveilin paikasta, missä voisin viettää aikaa välillä yksinkin ja vaan olla ja nauttia. Kuuntelin omaa intuitiotani ja se johdatti minua netissä sivustolle, josta löytyi edullinen vuokramökki omassa saaressa – kukaan muu ei ollut paikasta kiinnostunut ja sitä ylimääräistä rahaakin siunaantui juuri sopivasti. Uskalla unelmoida isosti tai pienesti, kunhan unelmoit, ajattele ja puhu positiivisesti, tunne itsessäsi jo nyt miltä sinusta tuntuu, kun haaveesi alkavat toteutua ja kiitä usein – näin edesautat unelmiesi toteutumista. Universumilla riittää meille kaikille runsautta, se ei ole keneltäkään toiselta pois.

YouTubesta löytyy hyvin mielenkiintoisia Esther Hicks’n Abraham-entiteettiryhmän kanavointeja. Abraham puhuu Estherin kautta usein vetovoiman laista (law of attraction), miten voimme muuttaa itseämme houkuttaaksemme elämäämme ihania asioita  – me luomme oman tulevaisuutemme. On sinusta itsestäsi kiinni, annatko unelmillesi mahdollisuuden toteutua, annatko itsellesi luvan nauttia elämästä.

 

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa