SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Heaven cannot wait – taivas ei odota!

Taivas ei odota, että pääsee avaamaan ovensa Sinulle, auttamaan Sinua. Taivas näkee kaiken, tietää kaiken. Taivas näkee Ison Kuvan, jota me emme tavoita enää. Taivas tarjoaa lahjaa, ei tyrkytä. Sinä päätät.

Aikojen alussa olimme Jumalan luona. Meillä oli kaikkea ja me olimme Kaikki, mitä on. Me olimme Jumalan kuvia. Nyt me olemme kaikkea muuta, emmekä ole mitään. Olemme vajaita. Emme löydä rauhaa, koemme merkityksettömyyttä, välinpitämättömyyttä ja hylätyksi tulemista. Silloin tällöin pientä iloakin… ehkä..

Meidän on vaikeata, lähes mahdotonta, ottaa vastaan ansaitsematonta lahjaa, koska tiedostamaton häpeäntunteemme ei hyväksy, että olisimme arvokkaita arvottominakin. Näin suuntaamme katseemme yhä kauemmas siitä, mitä arjessa luomme, ettei kipu olisi alati läsnä. Toivomme kuitenkin, että joku jossain huomaisi kaipuumme… oireilemme, sairastamme.

Eikö ole metkaa tämä elomme. Olemme oman luomuksemme vankeja ja ihmettelemme, kun emme ymmärrä siitä juuri mitään. Meidän ei tarvitsekaan ymmärtää mitään. Meidän ei tarvitse kilvoitella paremmuudesta huonommuuden keskellä. Meidän ei tarvitse valaistua, koska meitä ohjaa Valoista Suurin – JOS ME HALUAMME!

Taivas on tarjolla tässä ja nyt. Se mitä me saamme tehdä, on vastaanottaa lupaus siitä, että me kelpaamme repsahtaneina, rysän päältä kiinni jääneinä, rakkauden kerjäläisinä, Jumalalle.

Taivas, Jumala, ei epäile hetkeäkään vapauttaakseen Sinut kärsimyksistäsi. SINUN TULEE VAIN VILPITTÖMÄSTI TAHTOA SITÄ!

Taivaassa on reikä … sinne saat ojentaa kätesi…ja Kotimatka voi alkaa..

Mitään välikappaleita et tarvitse, rukous riittää…tulkintaa on halutessasi täällä kuitenkin tarjolla..

Kirjoittajasta

Näkijä, Tietäjä, Intuitiivinen tulkitsija
Lue lisää milloin Tiina on paikalla: Tiina Sillankorva

Vastaa