SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Et ole yksin – pyydä apua

Elämä on yhtä oppimista – on opittava hyväksymään itsensä sellaisena kuin on, on opittava rakastamaan itseään – on opittava pyytämään apua, kun ei enää yksin jaksa. Onko se sitten suomalaisten yleinen vika – ylpeyttä, ettei osata pyytää apua? Yritetään selvitä itse… Ensimmäinen avioliittoni päättyi eroon mieheni alkoholismin myötä. Yritin häntä auttaa, mutta lopulta en enää jaksanut. Pidin kaiken pahan olon sisälläni ja olin kuin viulun kieli, joka saattaisi katketa hetkellä millä hyvänsä. Oloni helpottui, kun sain viimein suuni auki ja kerrottua parille ystävälle tilanteestani. Minun ei tarvinnut enää olla yksin. Sain oppia, etten voi muuttaa toista ihmistä, vain itseäni. Entinen mieheni pääsi kuitenkin alkoholista eroon, kun myönsi viimein itselleen olevansa alkoholisti – yhden avioliiton ja kaksien potkujen jälkeen. Elämä opettaa meitä monin tavoin ja jos emme opi kerrasta niin saamme aivan varmasti mahdollisuuden oppia myöhemmin lisää.

Oma elämänpolkuni on johdattanut minua nuoruuden tiukoistakin mielipiteistä paljon avoimemmaksi ja suvaitsevammaksi. Se on johdattanut minua monien, osin rankkojen oppiläksyjen ja kokemusten kautta tähän hetkeen. Se on johdattanut minut juuri sinne, missä minun pitää olla. Olen oppinut toimimaan intuitioni mukaisesti, tosin kantapään kautta. Ehkä tekisin menneisyydessä joitakin asioita toisin, ehkä en – yhtä kaikki se on johdattanut minua oikeaan suuntaan ja se on kasvattanut minua siksi mikä olen. Olen oppinut, ettei kannata verrata itseänsä toisiin. He ovat tehneet omat valintansa, minä omani.

Olen miettinyt usein mitä minusta tulee isona. Kaikki oppimani ja kokemani on pikkuhiljaa – kärsivällisyyttä kasvattaen – johdattanut minut viimein siihen pisteeseen, että olen löytänyt elämälleni tarkoituksen. En ikinä kuvitellut, että minusta ujosta ja introvertista ihmisestä kehkeytyisi auttaja, meedio ja energiahoitaja. En olisi ikinä uskonut, että minusta tulee jopa “lavameedio”, joka ihmisten edessä tietämättä ennalta yhtään mitään, tuo heille viestejä henkimaailmaan siirtyneiltä läheisiltä. Olen saanut hyvää oppia Suomen Spiritualistisen Seuran mediaalisilla kursseilla Suomen parhailta meedioilta. Henkimaailma on ohjannut minua uusiin haasteisiin ja olen oppinut niiden myötä luottamaan siihen, että henkimaailma on läsnä ja auttaa pyydettäessä. Olen saanut apua ja hyviä neuvoja henkimaailmassa olevilta läheisiltäni. En ole katunut yhtään, että niitä neuvoja olen noudattanut. Päin vastoin olisi pitänyt pyytää apua jo kauan aikaa sitten eikä yrittää selvitä itse…

Pyydä apua

Me täällä Kuudes Aisti Auttajissa olemme sinua varten. Meillä kaikilla on omat oppiläksymme. Mutta joskus on liian raskasta jaksaa yksin. Joskus on hyvä avata suunsa ja purkaa sydäntään niin että toinen ihminen kuuntelee. Mikäli sinulla ei ole läheistesi joukossa sellaista henkilöä, joka kuuntelee ja auttaa niin soita silloin meille. Meillä Auttajilla on monenlaista elämänkokemusta ja osaamista – autamme sinua niin mielellämme, suurella sydämellä. Tiedä, ettet ole yksin, sinulla on Auttajia niin täällä puhelinlinjoilla kuin henkimaailmassa, pyydä apua.

 

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa