SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Viikon 36 astrologinen tulkinta

Mars lähti liikkeelle 29.8, jolloin marsin dynaaminen energia pääsi vauhtiin ja monet suunnitelmat saivat tulta alleen. Jarruttajana on ollut vielä tuo kankea, paikoilleen jumittava Saturnus. Syksyn tuleminen tuo monille ihmisille niin paljon kaivatun arjen, tietyt rytmit, tietyt tavat ja tietynlaisen turvallisuuden tunteen, ei ole hetken muutoksia vaan tasaisen ”tappavaa” arkea.

Päivät ja illat on ohjelmoitu eikä tarvitse miettiä mitä sitä turhalla ajalla tekisi niinkuin lomalla tai vapaalla, lupa olla jouten ja antaa ajatusten kiitää unelmiin, olla rohkea. Tämä arjen uurastus tai toiminta sopii monelle, ei tarvitse pysähtyä miettimään mitä minä oikeasti haluan ja mitkä ne olivat ne minun unelmat, joita silloin lomalla suunnittelin ja haaveilin. Tälläinen arkisuus sopii hyvin saturnuksen teemoihin, tietynlaisiin kaavoihin kangistutaan, on rajoitteita ja velvollisuuksia eikä kaikki niin mukaviakaan.

Saturnus on ollut peruutusvaihde päällä, jolloin sen energia on kuin omiaan oman elämän menneisyyden tutkimiseen: mitä onkaan tullut tehtyä, miten olenkaan toiminut tietyissä tilanteissa, kuinka olenkaan kohdellut muita ja ennenkaikkea itseäni. Onko ratkaisuni olleet minun karmani ja sieluni tehtävän mukaisia vai olenko polkenut maata ja syytellyt muita, vaikkapa vain taivaankappaleita.

Saturnus lopettaa perääntymisen 6.9. Nämä päivät voivat tuntua koko kropassa kipuiluna tai ahdistuksena. Saturnukselle sopii hyvin tämä jämähtänyt energia, että mikään ei muutu. Mutta energian kuuluu liikkua, olla jatkuvassa muutoksen virrassa. Joten mitä enemmän vastustat muutosta, sen voimakkaammin se saattaa sinuun kolahtaa.

Vain luottamalla että elämä kantaa ja tarttumalla rohkeudella uuteen ideaan tai unelmaan pääset saturnuksen energiasta eteenpäin. Saturnuksen pysähtyminen on hetki, jolloin kannattaa kääntyä sisäänpäin katsomaan, mitä sydän oikeasti haluaa. Samalla voi pohtia, tehdä suunnitelmia ja järjestää elämän haaveiden suuntaiseksi sekä ottaa rohkeasti vastuu tekemistään valinnoistaan, tästä Saturnus tykkää.

Saturnus lähtee liikkeelle 6.9, jolloin se tekee kolmion Uranuksen kanssa. Se antaa mahdollisuuden uusille , isoillekin siiroille elämässä, kunhan vain uskallat ”hyvästellä” eilisen ja rohkeasti astua huomiseen.

Hyvä on kiinnittää huomio myös kehoon, sillä tällä jaksolla Saturnus kyllä näyttää jos uurastat yli rajojesi. Väsymykseen pitää nukkua eikä velvollisuuden tunteesta saa tehdä palveluksia muille. Riittävästi lepoa akiivisuuden rinnalle ja rohkeudella luottaen että meitä autetaan aina raskaina ja vaikeinakin aikoina niinkuin hyvinä ja iloisinakin aikoina.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa