SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Suojaa itsesi negatiiviselta energialta

Jos olet herkistymässä henkisille lahjoillesi, olet herkistymässä myös ympäröiville energioille. On hyvin tärkeää suojautua negatiiviselta energialta, joka päivä. Kaikki on energiaa – sinä, minä ja ympäröivä maailma. Kaikki energia ei ole ihmissilmälle näkyvää, mutta voimme aistia energioita kehossamme erilaisina tuntemuksina. Välttämättä ei tule edes mieleen, että sanat ovat myös energiaa. Sanoilla on valtava voima, olivat ne sitten ääneen lausuttuja tai vain ajatuksena päässä. Ajattele, minkälaiseen energiavyörytykseen joudut päivän mittaan – ei vain toisten ihmisten energiaryöpytykset, mutta myös omasi – pysytkö omassa tasapainossa vai ailahtelevatko tunteesi puolelta toiselle, mitä ajattelet itsestäsi – kaikki vaikuttavat sinuun.

Saatat ehkä suutahtaa jostain pienestä asiasta ja ykskaks oletkin raivon partaalla. Negatiivinen energia, tässä tapauksessa viha, vetää puoleensa lisää negatiivista energiaa. Raivonpuuska on ehkä puhdistanut ilmaa, mutta se on aivan kuin syönyt sinua sisältäpäin – se on syönyt hyvää positiivista energiaa. Parempi kuitenkin on, ettet patoa tunteitasi, et varastoi mitään negatiivisia energioita itseesi – vihaa, jännitystä, pelkoa, kateutta, mustasukkaisuutta, huolia, murheita… Negatiivinen energia, joka on säilöttynä kehoon pitkään, aiheuttaa sairauksia.

Valo suojaa

Positiivinen energia, iloinen mieli, vetää puoleensa lisää positiivista energiaa. Mutta vaikka olisit kuinka hyvällä tuulella tahansa, et välty negatiivisilta energioilta. Julkisella kulkuvälineellä liikkuessa, saatat vetää tiedostamatta puoleesi edellisen matkustajan negatiiviset energiat istuessasi samalla paikalla kuin hän aiemmin istui. Kun huomaat, että olet negatiivisen tunteen vallassa niin mieti, onko se tunne sinun? Onko se negatiivinen energia sinun? Jos ei, niin päästä siitä irti.

Onneksi voit aina pyytää suojelua ja varjelua kaikkein korkeimmasta. Voit pyytää Arkkienkeli Mikaelin sinisen suojaavan viitan tiukasti ympärillesi. Voit myös suojata itsesi valolla. Voit esimerkiksi kuvitella kauniin valonsäteen tulevan päälaella sijaitsevan kruunuchakran kautta sisääsi aina varpaisiin saakka. Suojaa itsesi aina kun heräät.

Mutta jos se negatiivinen tuntemus on kuitenkin sinusta itsestäsi lähtöisin, niin aina voit kysyä miksi? Miksi minä tunnen näin? Kun olet saanut itseltäsi siihen vastauksen, kysy uudestaan miksi? Kaivaudu niin syvälle, että löydät oikean syyn, joka saattaa yllättää.

Voit päästää irti negatiivisista energioista hengittämällä. Kuvittele mielessäsi hengittäväsi sisään kaunista valkoista valoenergiaa – rauhallisesti syvään sisään nenän kautta. Sinun ei tarvitse nähdä sitä valoa, riittää kun vain mielessäsi ajattelet hengittäväsi valkoista valoa sisään ja hengitä sitten rauhallisesti kaikki negatiivinen energia itsestäsi suun kautta ulos. Tee näin kunnes tunnet täyttyväsi tästä valosta, ja hengitä sitten myös ulospäin kaunista valoenergiaa, ja muodosta kaunis suojaava kupla ympärillesi. Voit myös kokeilla eri väristä valoenergiaa, mikä väri tuntuu hyvälle tänään. Mutta jos sinulla on tilanne päällä niin keskity silloin vain hengittämään rauhallisesti syvään sisään ja ulos.

Voit pyytää valoa myös toisille

Valoa ja rakkautta ei ole koskaan liikaa, voit aina pyytää niitä myös toisille ihmisille. Pyydä valoa myös niille negatiivisille ihmisille, jotka ovat elämässäsi. He tarvitsevat sitä vieläkin enemmän. Emme voi muuttaa toisia ihmisiä, mutta pyytämällä heille valoa ja rakkautta, voimme ehkä saada heidät vähän siedettävämmiksi. Voit pyytää valoa myös tuleviin haasteellisiin tapahtumiin.

Maailmalla ja myös täällä koti-Suomessa tapahtuu paljon ikäviä asioita, joita uutiset ovat pullollaan. Auttaako se, että vihastut itse, kun kohtaat negatiivista käytöstä tai näet uutisista ikäviä tapahtumia? Ei, ruokit vaan lisää negatiivista energiaa. Myötätunto on sallittu, mutta koeta pysyä omassa tasapainossasi, kaikesta huolimatta. Iloa ja valoa päivääsi!

Teksti: Marjaana Kaakinen

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa