SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 37 – Uusi kuu sunnuntaina 9.9.

Saturnuksen liikkeelle lähtö tuli juuri oikeaan aikaan kun viikonloppu huipentuu Uuden kuuhun nousuun Neitsyen horoskooppi merkissä sunnuntai 9.9.18 n. klo 18. Tällöin on hyvä hetki laittaa alulle suunnitelmia, ajatuksia ja haaveita eteenpäin ja toteutukseen.

Yleisesti Vanhan kuun aikaan, (täyden kuun jälkeinen aika) viimeistellään projektit, katsotaan mikä toimii, mikä ei ja annetaan poistua mitkä ovat poistumassa. Jos ei voimat ja rohkeus riitä konkreettiseen poistamiseen vielä, niin ajatuksenvoimalla voi hyvästellä toimimattomat asiat tai jopa ihmissuhteet. Toiminta seuraa myöhemmin.

Vanhan kuun aika on myös hyvää aikaa poistaa turhaa tavaraa kotoa ja työympäristöstä, jolloin saadaan vanha tukahtunut energia liikkeelle ja tehdään tilaa uudelle puhtaalle energialle.

Kuun olessa Neitsyen horoskoopissa kertoo myös tarinaa siitä, miten arkeamme ja kotiamme pyöritämme tunteiden mylleryksessä. Joten jos jokin arjessa ahdistaa, tulee aika näyttämään mitä siinä pitää muuttaa tai miten tehdä arjesta jokapäiväistä juhlaa.

Yleensä uusi kuu kirkastaa suunnan ja antaa selkeyttä, mutta Kuun ja Neptunuksen oppositio tuo hiukan ajatusharhaa tuohon kuvioon. Asiat voivat näyttää utuisemmalta tai ruusuisemmalta kuin ne todellisuudessa on. Kuun ja pluton välinen kolmio saattaa vahvistaa jo olemassa olevaa parisuhdetta tai antaa mahdollisuuden löytää uusi harmoninen suhde. Tämän kuvion myötä pystyy myös muuttamaan elämäänsä myönteisempään suuntaan. Tämä kuvio antaa myös vahvistusta uusille aloituksille

Jupiterin ja kuun välinen sekstiili nostaa tiedostamattomasta mielestä vanhoja muistoja ja kaipuuta menneisyyttä kohtaan. Muistot ovat arvokkaita, mutta niihin ei pidä jäädä kiinni. Tämän kuvion aikana olet avulias ja haluat auttaa muita, muista kuitenkin omat voimavarasi.

Tuo uusi kuu sisältää vahvan lähtölaukauksen kaikille ”hassuillekin ” suunnitelmille, riippuen siitä mihin se omalla kartalla osuu. Luota intutioon ja tuntemukseen sydämessä sekä kehossa, siitä mitä pitäisi tehdä.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa