SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 38 – tunnetko paineen?

Tällä hetkellä taivaalla Uranus, Venus, Mars ja Kuunsolmu tekevät neliötä keskenään ns.suuren ristin, joka alkoi 6.9. ja päättyy 29.9. Tämä kuvio aiheuttaa tasapainoitelua omien voimavarojen ja riittävän levon sekä itsestä huolehtimisen välillä. Ennenkaikkea tämä kuvio kohdistuu kiinteisiin horoskooppimerkkeihin härkään, leijonaan, vesimieheen ja skorpioniin.

Sinulla saattaa olla tunne, että vedät kivikuormaa perässäsi tai että asiat, josta olet kuvitellut nauttivasi tuntuukin yhtäkkiä niin raskaalta. Koetko tarvetta vapautua ja aloittaa alusta? Tai ainakin purkaa asioita tai ihmissuhteita, jotka aiheuttavat väsymystä ja vievät liikaa aikaa tai aiheuttavat henkistä pahaa oloa. Vai oletko niiden rohkeiden ja onnekkaiden joukossa, jotka ovat jo tehneet siirtoja oman itsensä hyvinvoinnin eteen ja saat vain nostella kultakimpaleita avautuvien mahdollisuuksien myötä.

Mars vesimiehessä laittaa toiminnan ja tekemisen aivan uudelle omalaatuiselle tasolle, jossa huudetaan omaa vapautta tehdä omia valintoja ja luottaa omaan intuitiiviseen vaistoon muiden vastutuksesta huolimatta.

Venus skorppionissa vaatii pintaa syvemmälle menevää rakkautta, joka perustuu vapauteen sekä omaan henkiseen kapasiteettiin kohdata oma pelot lempeydellä.

Uranus härän merkissä haluaa muuttaa niitä rutiineja, jotka kaipaavat selkeästi tuuletusta, joko yhteiskunnallisesti tai omassa elämässä. Tämä antaa jääräpäistä tarmoa ja uusia ideoita, jotka liittyvät omaan elinympäristöön.

Kuunsolmu (yläsolmu, suunta mihin meidän kuuluisi elämässä kulkea) leijonan merkissä – jolloin alasolmu on vesimiehen merkissä – patistaa meitä ymmärtämään oman arvomme.

Tämän jakson oppiläksynä on paineensietokyky, joka varmasti palkitaan, kun vain ottaa omaa tilaa ja luottaa omiin ideoihin ilman ulkopuolista painetta. Pidä huolta omasta jaksamisesta, kuuntele kehoasi, älä ylikuormita itseäsi. Tässä kuviossa on oma voima, joka haastaa katsomaan tarkasti omaa suuntaa ja vapautta .

Energistä viikkoa ja haasteiden voittamista

Kati Keskinen

Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa