SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Oletko Valotyöntekijä – tunnetko suurta tarvetta auttaa muita tai luontoa ?

Valotyöntekijät ovat omassa elämässään kokeneet paljon erilaisten asioiden myötä ja jotka ovat kasvattaneet kohtaamaan tätä elämää ja virittäytymään mahdollisimman korkeille valontasoille.
Olet pioneeri monien asioiden suhteen.
Olet kokenut toisen todellisuuden kautta asioita ja saanut kokemusta jota sinulla on tarve opastaa muillekin.
Olet saattanut kokea kuolemanrajakokemuksen, kuten minäkin – vaikka sen merkityksen ymmärtämiseen meni aikaa, toi se kuitenkin rohkeutta nähdä toiseen todellisuuteen – siihen jonka kohtaamme intuition kautta.

Joudumme paljon työstämään asioita ja ennakkoluuloja, jotta saisimme asioita etenemään – yhteisöllisyys on suuri voimavara ja sen kautta voimme toinen toistamme tukea.

Itselleni nämä asiat ovat tuotu eteen jo varhain, vaikka ymmärrys ei vielä niitä vastaanottanutkaan, vaan niihin kasvettiin rankkojenkin kokemusten kautta.

Rohkeus tarttua eteen tuleville asioille ja heittäytyä katsomaan sen tarkoitusperää on antanut paljon vahvuutta, vaikka ulkopuoliset ovat kovin vastustaneetkin.

Henkisyyden myötä asiat ovat tulleet jaksoina – valon tasoina – jonka jälkeen usein on ”testi” – oletko oppinut.

Luottamus elämään lisää ympärilläsi olevaa energiaa sille taajuudelle, jossa myös kohtaat ne – eli paljon on asenteestamme kiinni, millaisen elämän luomme – huoli kun ei auta ketään.

Olen saanut suuren sisäisen rauhan ja ymmärryksen – josta suuri kiitollisuus.

Se on myös olotila, josta haluan ammentaa muillekin. Ja joka onkin hyväntekeväisyyden ohella muodostunut myös ammatilliseenkin tekemiseen.

Annelie Tallgrén

 

 

 

 

mm
Kirjoittajasta

Näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja, Energiahoitaja
Lue lisää milloin Annelie on paikalla: Annelie Tallgrén

Vastaa