SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta

Iloa elämään, ihanat ihmiset! Syksy saapuu ja ihana raikkaus, jota monet ovat jo odottaneet.

Älä ole oman onnesi tiellä vaan avaudu rakkaudelle itseäsi kohtaan. Avaudu niille syveneville tunteille, jotka ovat sisälläsi. Sinä olet sielu ihmiskehossa. Olet osa kaikkein korkeinta rakkautta, jumalaa – miksi ikinä sitä kutsutkaan. Jumalallasi voi olla monta nimeä, mutta hän on korkeavärähteistä rakkaudellista energiaa, jolle mikään ei ole mahdotonta.

Jumala ei ole ankara, hän ei rankaise syntistä, sillä syntejä ei ole olemassakaan. Ne ovat vain ihmisten harhaa. Sinä olet sielu, rakas ystävä! Synneillä ja jumalan raivolla on peloteltu ihmisiä iät ja ajat. Nyt on aika muistaa, että sinä olet osa tätä jumalaa, osa kaikkein korkeinta rakkautta, mitä ikinä olla voi.

Rakasta itseäsi, löydä armo itsestäsi. Anna ilon ja rakkauden olla osa jokaista päivääsi.

Rakkaudella, Fanny Higginson

Fanny Higginson, 1889-1978

Fanny Higginson oli brittiläinen meedio, joka jo nuorena tyttönä sai aikanaan kuuluisan transsimeedio Annie Brittain’in välittämän viestin omalta äidiltään. Fanny kieltäytyi viestistä ja kertoi äidin jääneen kotiin. Meedio vastasi äidin siirtyneen henkimaailmaan tuona aikana, kun Fanny oli meediotilaisuudessa tätinsä kanssa, ja näin oli todella tapahtunut. Fannylle myös kerrottiin, että hänestä itsestään tulisi meedio, ja että myös hänen poikansa seuraisi äitinsä jalanjälkiä. Äiti ja poika, Gordon Higginson, toimivat yhteensä yli 100 vuotta meedioina.

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita – meedioita, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa