SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 39 – Minä mieleni tasolta hallitsen ja mieltäni voimistan

Tiistaina 25.9 on täysikuu Oinaan merkissä. Tällä hetkellä tämän täydenkuun energia tuntuu jo alitajuisten viestien kohtaamista niin unessa kuin päivän valossa. Ajatus saattaa harhailla ja joistain asioista saa kiinni ja joistakin ei sitten millään. Menneisyydestä saattaa tulla ihminen elämääsi, jolloin on hyvä tarkistella sisintään, haluaako vielä olla tekemisissä hänen kanssaan. Uusille kumppanuuksille avautuu tilaa niin ystävyys kuin rakkaussuhteissa, mutta meillä itsellä on valta ja vastuu valita ketkä kuuluvat elämäämme.

Oinaan merkin mantra on ”minä tulen esiin ja mielen tasolta hallitsen”, joten onko tämä se lause minkä täyden kuun energia nostaa tarkasteltavaksi sinun elämässä ? Täydenkuun aika vaikuttaa moniin ihmisiin, lähinnä unien kautta, tiedostamattoman mielen puolella. Osaatko sinä hyödyntää nämä viestit unien kautta, asiat mitkä nousee unista päivätietoisuuteen, kirkkaaseen valoon tarkasteltavaksi.

Täydenkuun aikana on kuu kolmiossa yläsolmuun leijonan horoskooppimerkissä, neliö saturnukseen kauriissa, sektiili marsiin vesimiehessä ja oppositiossa vaaka aurinkoon.

Kuun kolmio yläsolmu leijonassa antaa mahdollisuuden tuoda itsensä esiin ja oinaan voimalla kohti päämäärää. Liian itsetietoisesti ja omia etujaan (egon etuja) minä-minä ajattelua ajaen, saattaa oinas voimalla lyödä päänsä pahasti. Muista siis kunnioittaen myös muita oman itsensä valopolulle asettaen.

Saturnuksen tehdessä neliön kuun kanssa selvitellään tunne-elämää, lähinnä tunne-elämän emotianaalista kylmyyttä ja vastuuta omasta elämästä, suhteessa toisiin ihmisiin. Täydenkuun energiat saattavat mielen sopukoista nostaa haudattuja tunteita, jotka olisi aika käsitellä esim. suhteet perheenjäseniin tai/ja ihmisiin. jotka eivät enää kuulu elämäämme.
Monesti Saturnus energiat kohdistuvat auktoriteetteihin, isään ja johtajiin ja kuun energiat naiseuteen ja äitityteen, joten pallottelua tapahtuu lempeyden ja kylmyyden välillä, tärkeintä on löytää harmoninen keskitie tunteissaan.

Sekstiili Marsiin vesimiehen merkissä antaa täyden kuun energioille omanlaisen ja oudonkin potkun tehdä ja toteuttaa omia toimiaan sekä mahdollsuuden erilaisiin uudenlaisiin ideoihin miten asiat voi hoitaa. Tämä kuvio huutaa myös omaa vapautta toteuttaa itseään omalla tavallaan.

Täydenkuun aikaan on aurinko (aina) oppositiossa kuuhun, jolloin tietoinen ja tiedostamaton mieli on törmäyskurssilla ja näin ollen on niiden yhteensovittaminen on haasteellisempaa kuin muina aikoina. Aurinko on nyt diplomaattisessa ja kauneutta tavoittelevassa feminiinisessä vaa´ssa, kuu energisessä, voimakkaassa ja maskuliinisessa oinaan merkissä, joten oppina tässä ajassa on hillitä voimaansa mielellä ja pyrkiä diplomatiaan loukkaamatta muita. Samalla kuitenkin pitäisi toteuttaa omia unelmiaan ja tavoitteitaan, yhdistää jin-jang energiat ja tasapainottaa elämäänsä sallien itselleen molemmat energiat.

Täydenkuun aikana kuu on oppositiossa myös merkuriuksen kanssa, joten kannattaa miettiä mitä ja miten suustansa päästelee tai ainakin pysyä puheissaan totuudessa.
Chironin yhtymä kuulle tuossa täydenkuun aikana myös antaa oman herkkyyden ja mystisyyden tälle ajalle, tietyn sisäisen tietämisen ja toisten ajatusten lukemisen.
Täydenkuun ajan energiat ovat voimissaan pari päivää ennen ja jälkeen. Usein ennen täydenkuun aikaa ilmenee unettomuutta ja uneksimasta myös päivätajunnassa. Joten jos olet herkkä kuun vaikutukselle niin maadoita itsesi hyvin.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa