SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta – Charles Quastel

Ei olisi mitään elämää, ei maapalloa, ei yhtään mitään ilman kaikkein korkeimman voimaa. Ei olisi mitään ilman Jumalaa! Ei olisi mitään ilman Jumalan suurta rakkautta, sillä Jumala on rakastava energia. Jumalan armosta ja rakkaudesta on kaikki syntynyt, ja siitä kehittynyt.

Jumalan rakkaus on myös sinussa, meissä kaikissa. Se on kaikessa elävässä, kaikessa elämässä. Se mikä näyttää kuolleelta, on elävää, sillä Jumalan rakkaus sallii meidän kokea myös kuoleman, ja silti elää. Rakkaus on suurin voima, ja ilo on rakkauden valo, rakkauden ilmentymä. Anna itsellesi armo, olla ja elää valossa ja rakkaudessa.

Ei sinun tarvitse olla täydellinen, kukaan ei sitä ole. Ei sinun tarvitse olla virheetön, kukaan ei sitä ole. Mutta kun toimit sydämestäsi käsin, mitä ikinä teetkin, ja toimit toisten – ihmisten ja eläinten – hyväksi, tulet tekemään ihmeitä. Sinussa on voima, sinussa on rakkaus, sinussa on Jumalan henki.

Nöyrästi, Charles Quastel

Charles Quastel

Quastel oli brittiläinen transsimeedio. Hänen ensimmäinen transsikokemuksensa oli kuin nukahtaminen uneen, josta herätessään hänelle oli kerrottu tämän puhuneen tuntematonta kieltä, jota kukaan läsnäolija ei ollut ymmärtänyt. Myöhemmin selvisi, että kyseessä oli eräs arabimurre. Quastel oli myös parantajameedio. Kerrotaan, että hän ei ollut tiennyt, miten toimia, kun häntä pyydettiin apuun kuolemansairaan henkilön luokse. Quastel oli laittanut kätensä parannettavan päälle niihin kohtiin, missä potilaassa oli erilaisia ”letkuja”, ja rukoillut.  Seuraavana päivänä hän meni käymään potilaan luona, ja hämmästykseen totesi tämän olevan jalkeilla, ja voivan hyvin. Quastel toimi myös ”Two worlds’in” (Kaksi maailmaa) toimittajana. Hän toimi 1950-luvulla Spiritualists’ National Union -yhdistyksessä puheenjohtajana.

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita – meedioita, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

 

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa