SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 40 – Mikä on sato jota kylvät?

Kesän taittuessa lokakuun puolelle tulee nähtäväksi se, mitä olet kesällä kylvänyt. Koko lokakuuta kuvaa sana toiminta, joka auttaa kohti määränpäätä, minkä on suunnakseen ottanut. Toimintaa valjastaa rakkaudellisuus itseä ja muita kanssakulkijoita kohtaan, rajojen hakemista, tutustumista siihen mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Suunnan tarkistaminen ja suunnitelman kyseenalaistaminen on ajankohtaista, jos se ei vastaa sitä mitä on tavoitellut.

Venuksen perääntyminen tarkistaa arvot, joiden mukaan elää. Samalla on hyvä tarkentaa ihmisuhteiden laatua. Uranus perääntyy edelleen härän horoskoopissa, jolloin saattaa tulla äkkinäisiä taloudellisia muutoksia. Uranus avaa härässä myös uusia äkillisiä tuottoisia ideoita, joita kannattaisia rohkeudella hyödyntää ulkopuolisesta vastustuksesta huolimatta. Neptunus perääntyy edelleen, tehden kolmiota venuksen kanssa lokakuun puoleen väliin. Tämä aika saa kaipaamaan rakkautta ja romantiikkaa tai laittaen suurennuslasin alle tuon puutteen. Tämä ajanjakso kannustaa myös kaikenlaiseen luovaan, taiteelliseen toimintaan tai taiteesta nauttimiseen. On myös mahdollista että saat lahjan tai perinnön tai ehkä toimit itse antajana.

Lokakuun alkaa merkuriuksen ja pluton neliöllä (30.9-5.10) jolloin kannustetaan syvälliseen ajatteluun itsekseen. Kannattaa pyrkiä kompromisseihin, sillä itsehillinnällä valtataistelussa pärjää parhaiten – muuten voi saada kolhuja ihmissuhteisissa. Sopimusten ja liiketoimien allekirjoituksia on myös hyvä siirtää. Hyvä myös huomioida työn, levon ja ruokavalion balanssi, jotta pysyisi terveenä.

5.10 venus pysähtyy ja lähtee peruuttamaan 7.10. skorpionin merkistä käyden aina vaa`assa 16.11. Suhteita arvioidaan uudelleen ja kadonnut rakkaus voi syttyä uuteen roihuun. Saattaa olla tarve emotianaaliseen rakkauteen ja sitoutumiseen tai tarve tehdä muutoksia tai muuttaa sitä. Uusia idoita jotka kumpuavat jostain keskeneräisistä ideoista, tuovat runsautta ja rikkautta elämään niin henkisesti tai materiaalisella tasolla. Venuksen ja marsin välinen neliö ( 25.9 -18.10) saattaa aiheuttaa väliaikaisia ongelmia rakkauselämässä sekä muutenkin sosiaalisessa elämässä. Saattaa olla että kiihko ja intohimo valtaavat mielesi niin, että saatat katua sitä myöhemmin. Myös raha-asiat saattavat heilahdella.

Mars tekee samanaikaisesti kolmiota aurinkoon vaa `an merkissä ja on oppositiossa kuunsolmun kanssa. Marsin kolmio auringon kanssa antaa hyvät mahdollisuudet toimia diplomaattisesti ja tasapuolisesti kaikkien kanssa niin työssä kuin kotonakin. Tämä kuvio on rakkaudelle ja romantiikalle hyvää aikaa. Kaikkeen sydämestä lähtevään toimintaan saat auttavaa ja innostavaa energiaa ja luottamusta myös ulkopuolelta. Marsin oppositio kuun yläsolmun (leijonassa) kanssa tasapainottelee oman itsensä ja ykseytensä esiin tuomisessa sekä oman itsensä (henkisen) vapauden saavuttamisessa.

Kuun yläsolmulle samanaikaisesti chiron on kolmiossa, joka auttaa ihmistä itseään löytämään väylän parantaa itsessään olevia haavoja, joko muiden ihmisten avulla tai itsekseen mietiskellen. Chiron on myös neliössä Saturnukseen, joka saattaa tuoda muistoja lapsuudesta tähän hetkeen tarkasteltavaksi ja parannettavaksi. Saturnus on kolmiossa uranukseen, joka antaa mahdollisuuden taspainoiseen elämään, löytämään ja tekemään mahdolliset muutokset elämässäsi jouhevasti, jos siihen tuntuu tarvetta. Tämä ajanjakso on hyvää aikaa tehdä pitkän aikavälin suunnitelmia.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa