SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Parantavat energiat – parantava rukous

Meillä kaikilla on parantamisen lahja. Meillä kaikilla on keho, joka osaa parantaa itsensä. Keholla on erilaisia keinoja toimia sairauksia vastaan, ja myös kehon solut uusiutuvat. Suurin osa sairauksista johtuu stressistä. Kun pystymme vähentämään stressin aiheuttajia, on meillä kaikilla mahdollisuus elää terveempänä. Kun opimme kuuntelemaan kehoamme, ja toimimaan kehon tarpeiden mukaan, edesauttaa se terveyttämme. Positiivisella mielellä – positiivisilla ajatuksilla itsestä, omasta kehosta, elämästä yleensä – on todella suuri vaikutus terveydentilaan. Milloin viimeksi kiitit kehoasi?

Kaikki on energiaa

Miltä sinusta tuntuu, jos joku arvostelee ulkonäköäsi? Mitä luulet, miltä kehostasi tuntuu, kun arvostelet sitä? Ota tavaksi kiittää kehoasi aina silloin tällöin – voit kiittää sen eri osasia, kehua sitä! Kehosi toimii paljon paremmin, kun osoitat sille kiitollisuutta, ja pidät siitä parempaa huolta – rakastat itseäsi! Kehon krempat ovat keino osoittaa sinulle, että joku asia ei ole nyt kohdallaan vaan että sinun pitäisi ehkä levätä ja liikkua enemmän, syödä terveellisemmin, huolehtia vähemmän ja tehdä mukavia asioita. Jos vain menet tukka putkella, etkä osaa hiljentää vauhtia kehon merkeistä huolimatta, niin keholla on kyllä keinonsa painaa jarrut päälle, ja silloin voit ehkä joutua viettämään pidemmän aikaa rauhallisesti.

pray-3611519_640

Kaikki on energiaa, sinä, minä, me kaikki – ajatukset, sanat… Negatiiviset energiat – viha, kateellisuus, mustasukkaisuus, pelko jne. – vetävät puoleensa lisää negatiivista energiaa.  Positiivinen vetää positiivista. Ei ole aina helppoa olla positiivinen, mutta siihenkin voi opetella. Käytä positiivisia sanoja puhuessasi itsestäsi. Käännä kielteinen positiiviseksi, löydä kaikesta jotain hyvää. Rakasta mahdollisia oireitasi ja tautejasi – rakasta itsesi terveeksi.

Rukouksen voima

Energialla voidaan myös parantaa. Parantavaa energiaa voidaan välittää toiselle ihmiselle rukouksen ja erilaisten energiahoitojen avulla. Tutkijat ovat jopa onnistuneet mittaamaan rukoilemaan kerääntyneen ihmisjoukon energiaa, kuinka se on kohonnut. Voit omin sanoin rukoilla, pyytää parantavaa ja rakkaudellista energiaa itsellesi, toisille ihmisille, eläimille, äiti maalle – kenelle tahansa. Ei tarvita mitään muuta kuin avoin mieli, ja että tarkoitat sanojasi. Kiitä saamastasi avusta, ja siitä, että saat auttaa.

Voit myös pyytää kaikkein korkeimmasta, että saisit välittää parantavaa energiaa kämmentesi kautta. Parantava energia ohjautuu päälaella sijaitsevan kruunuchakran, energiakeskuksen, kautta kämmeniin. Voit ehkä tuntea kämmeniesi lämpenevän tai pistelevän tunteen, kun välität parantavaa energiaa asettamalla kämmenesi parannettavalle kohdalle itseesi tai jollekin toiselle. Voit myös pitää kädet parannettavan kohdan lähellä, sen yläpuolella, koskettamatta. Ja vaikka et tuntisikaan mitään, niin älä luovuta! Henkiparantamista ja energiahoitoja voidaan myös opiskella erilaisilla kursseilla.

Kuudes Aisti Auttajien energiahoitoilta

Lokakuun 24. päivä Kuudes Aisti Auttajissa vietetään energiahoitoiltaa. Me Kuudes Aisti Auttajat vahvistettuna Kuudes Aisti Auttajien toiminnan mahdollistajilla, hiljennymme klo 20 välittämään rakkaudellista ja parantavaa energiaa. Käytämme erilaisia tekniikoita – intuitiivista energiahoitoa, Reikiä, Prananadia, henkiparannusta, rukousta – kaikki se ihana energia tulee yhdestä ja samasta lähteestä, kaikkein korkeimmasta. Emme veloita mitään vaan haluamme näin kiittää teitä siitä ihanasta vastaanotosta, miten palvelumme on otettu vastaan. Rakkautta ei ole koskaan liikaa, ja rakastava energia tekee vain ja ainoastaan hyvää.

Tule mukaan ilmaiseen energiahoitoiltaamme – ilmoittaudu mukaan oheisen linkin kautta:
auttajat.kuudesaisti.net/auttajien-ilmainen-energiahoitohetki-vastaanota-rakkaudellista-kaukohoitoa/

mm
Kirjoittajasta

Meedio, Reinkarnaatioterapeutti, Henkiparantaja
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa