SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 41 – Maltti on valttia

Hidas planeetta Pluto vaihtoi suuntaansa 2.10. ja tuli aurinko vaa´assa -neliöön. Pluto vaikuttaa asemassaan aina 17.10. asti. Tänä aikana maltti on valttia. Saatat muuttaa jopa radikaalisti elämäsi suuntaa elämänkriisien kautta, jolloin itsehillintä voi olla kovallakin koetuksella. Pluto on myös pienen hetken neliössä kuun kanssa uuden kuun aikaan 9.10., jolloin saattaa tunne-elämässä ilmentyä riitoja rahasta tai omaisuudesta, tai syvältä sisältä voi nousta tiedostamattomia ”pimeitä” tunteita pintaan ja aiheuttaa tunne-elämän kuohuntaa. Nämä kuitenkin auttavat tarvittavissa muutoksissa.

Samaan aikaan uuden kuun tienoilla aurinko ja kuu tekevät yhdessä kolmiota Marsiin, jolloi tunne-elämä on voimakasta niin hyvässä kuin pahassakin. Joko rakastat mielettömästi tai vihaat sydämesi pohjasta. Tämä hetki on se, jolloin asetat rakkaudellesi rajat, joita ei sovi ylittää. Uusi kuu yhdessä auringon kanssa tekee kvinkunssia Neptunukselle, joka nähdäkseni näyttää ”pilvilinnat” todeksi. Se tuo esiin niitä sokeita pisteitä, jotka on ehkä lakaissut maton alle odottamaan sitä oikeaa hetkeä, tai lääkinnyt kipuja, joiden syntyperää ei ole pystynyt tunnistamaan. Tämä hetki voi myös näyttää potentiaaliset ja piilevät lahjakkuudet. Avainsanoja ovat nyt oman elämän rajojen tiedostaminen sekä uudelleenarviointi.

astrologinen-viikkoennuste

Uuden kuun aikaan 9.10. Merkurius on oppositiossa Uranuksen ja neliössä kuun yläsolmun kanssa, jolloin olo saattaa olla hiukan hermostunut ja jännittynyt. Ajatukset risteilevät ja mieli käy ylikierroksilla. Mietinnälle ja harkinnalle ei tunnu löytyvän aikaa, joten kaikkia sopimuksia, jotka liittyvät rahaan tai omaisuuteen, kannattaa siirtää lokakuun puolen välin paikkeille. Erilaiset hermostolliset häiriöt voivat liittyä tähän ajanjaksoon, joten riittävä lepo ja rauhoittuminen on tarpeen.

Jupiter ja Chiron ovat kolmiossa ja se antaa hyviä avaimia itsensä parantamiseen. Se tuo apua ja viisautta, helpottaen irtaantumisen ja luopumisen kipuja. Chiron on myös kolmiossa yläsolmuun, jolloin intuitio omasta polusta voi selkeytyä ja avata mahdollisuuksia löytää omaan elämäntilanteeseen uusia ratkaisumalleja. Intuitio on vahva tällaisena aikana.

Mars ja Venus ovat neliössä edelleen 18.10 asti, jolloin saattaa olla pieniä ja väliaikaisia ongelmia rakkauden saralla, tai muuten sosiaalisessa elämässä. Asetellaan omia rajoja; mitä sallii ja mitä ei salli toisilta ihmisiltä itseään kohtaan. Raha-asioissa saattaa myös olla jonkilaista heilahtelua. Rakkauden rajuus voi myös johtaa tilanteisiin, joita katuu myöhemmin. Venus on kolmiossa Neptunukseen 13.10. asti, jolloin saattaa kaivata rakkautta ja romantiikkaa, tai tuo puute saattaa nousta pintaan. Venuksen kolmio Neptunukseen kannustaa luovuuden aaltoon, joten sille on hyvä raivata aikaa kalenterista jos sellainen puuska tulee.

Uuden kuun aikaan Saturnus on kolmiossa Uranukseen. Neliö Chironiin ja kvinkunssi kuun yläsolmuun antaa mahdollisuuden avaimet tasapainoiseen elämään. Myös anteeksiannon mahdollisuuden menneisyyden haavoille, näyttäen ne todellisuuden sokeat pisteet, jotka ovat energiaa syöviä esteitä.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa