SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta – Jean Bassett

Iloa, ihanat ystävät!

Naura surut ja huolet pois. Naura suureen ääneen! Nauru parantaa, tekee terveeksi. Tartuta toiset naurullasi, anna ilon levitä ympärillesi!

Anna ilon olla elämäsi ohjenuora, ilon ja rakkauden. Hymyile silmilläsi – aito ilo näkyy silmistäsi, sielusi peilistä. Sinulla on kauniit silmät, sinulla on kaunis sielu!

Rakkaus asustaa sydämessä, ja se näkyy lempeydessä ja myötätunnossa itseäsi ja toisia kohtaan. Ole lempeä itsellesi. Älä vertaa itseäsi toisiin. Kaikki tapahtuu aikanaan. Löydät kaiken etsimäsi itsestäsi, syvältä sydämestä. Olet täydellinen! Tiesitkö sen? Olet täydellinen sellaisena kuin olet, kun vain muistat hymyillä.

Ilolla, Jean Bassett

vanha kirjoituskone

Jean Bassett

Jean Bassett oli brittiläinen spiritualismin pioneeri. Hänellä kerrotaan olleen mahtava luonne, nopea äly, ja hän hallitsi sanat. Bassett toimi monissa erilaisissa johtavissa tehtävissä Spiritualistisessa kirkossa ja erilaisissa organisaatioissa, myös yhdessä aviomiehensä Bobin kanssa.

Bassett kirjoitti kirjan “On the Side of Angel” (Enkelin rinnalla). Kirja kertoo meedio Gordon Higginsonin elämästä. Kerrotaan Higginsonin sanoneen Bassettille kuolevansa pian kirjan valmistumisen jälkeen. Higginson kuoli 3 päivää sen jälkeen, kun kirjan koevedos oli hyväksytty.

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita ja spiritualismin pioneereja – meedioita ja spiritualismin edelläkävijöitä, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä hyviä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa