SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 42 – Totuutta etsimässä

Merkurius siirtyi Skorpionin merkkiin 10.10 ja on siellä 31.10 asti, jolloin mennään syvääkin syvempiin totuuksiin ja haluun selvittää asiat. Näille asioille ja muistoille ei useinkaan voi mitään, sillä ne kumpuavat sisältä ja näin ollen voivat tuntua raastavilta, olit sitten totuuden hakija tai kohde. Tämä aika kannattaa käyttää hyödyksi ja oppia antamaan anteeksi, olemaan armollinen niin itselle kuin muille. Sitä kautta annamme itsellemme vapauden. Merkurius Skorpionissa on totuuden torvi, intensiivinen ja ehdoton. Merkurius Skorpionissa haastaa katsomaan ja tunnustelemaan totuutta aidosti, vaikka se tapahtuisi sydämen tuskan kautta. Tämä on parempi vaihtoehto mahdollisesta kivusta huolimatta. Menetyksen pelolla toimiminen tai valheessa tai mielikuvissa eläminen ei johda parhaisiin tuloksiin. Anna kuplan puhjeta, jotta voit nauttia omanlaisesta vapaudesta niiden ihmisten kanssa, jotka elämääsi kuuluvat, ja elää sellaista elämää kuin sinä haluat. Sinä itse luot oman tulevaisuutesi tämän päivän valinnoilla.

astrologinen-viikkoennuste

Samaan aikaan Merkuriuksen ja Marsin välillä on neliö, jota pidetään ns. haastekulmana astrologiassa. Tälläisenä aikana saattaa olla ilmassa ärsytystä ja kinastelua tyhjänpäiväisistäkin asioista. Sanasota kuuluu kuvaan. Tämä aika aiheuttaa yleistä levottomuutta, malttamattomuutta ja hätäilyä, joten erilaisten tapaturmien riski saattaa kasvaa. Noudata siis tarkkuutta esimerkiksi liikenteessä. Paras opetus tähän hetkeen on yrittää rauhoittaa itseään vaikkapa oleilemalla luonnossa tai kuntoilemalla, sekä miettimällä ennen kuin purat ärtymystäsi sanoin. Kuin lahjana tähän samaiseen kuvioon Merkurius ja Neptunus ovat kolmiossa keskenään pehmentämässä kärkevää kieltä, antamassa luovuuden taitoa ihmisten väliseen kommunikointiin ja ongelmien ratkaisuihin. Mahdollista ärtymystä ja levottomuutta voi myös tasoittaa luovalla toiminnalla – tekemällä asioita joista aidosti nautit.

Uranus on 16.10. tienoilla oppositiossa Venuksen kanssa. Tällöin voi herätä mielenkiintoa seurustella aivan erityyppisten ihmisten kanssa kuin yleensä. Myös omalaatuisia suhdekuvioita voi syttyä, jos planeetat vain osuu kohdille. Tämä aika saa samaan aikaan sinua kaipaamaan vapautta mutta myös läheisyyttä. Raha-asioissa ei kannata ottaa suuria riskejä, sillä niissä voi tulla suuriakin pettymyksiä.

Jupiter ja Chiron ovat edelleen kolmiossa. Se tuo avaimet itsensä parantamiseen, helpottaen irtaantumisen ja luopumisen kipuja. Se myös auttaa ymmärtämään pelkotiloja, joita saattaa ilmetä. Chiron kolmiossa kuun yläsolmuun taas auttaa löytämään ja selkeyttämään omia vahvuuksia sekä omaa elämänpolkua.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa