SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta – Harry Edwards

Ihminen osaa parantaa itsensä, ihminen voi parantaa myös toisia ihmisiä. Ei ole mitään sellaista, mikä ei olisi parannettavissa. Mutta ihmismieli on usein esteenä. Myös hänen itsensä päättämä kohtalo, haluaako/voiko hän tulla parannetuksi. Oma avoin ja positiivinen mieli edesauttaa aina parantumista.

Tarvitaan paljon kärsivällisyyttä ja harjoitusta, niin alat tuntea parantavan energian voimakkaammin. Kaikki parantava energia tulee Jumalasta, meidän kaikkivaltiaastamme, miten itse kukin tätä rakastavaa voimaa nimittää. Ole nöyrä, kun välität parantavaa energiaa. Toisten auttaminen parantavia energioita välittämällä on suuri lahja ja suuri rakkauden teko.

Rakkaudellisin terveisin,
Harry Edwards

vanha kirjoituskone

Harry Edwards (1893-1976)

Harry Edwards oli kuuluisa brittiläinen parantajameedio, joka väitti useiden edesmenneiden tiedemiesten (mm. Lord Lister, Louis Pasteur) toimivan hänen kauttaan. Hän teki parantajana pitkän uran, tehden myös parannus-näytöksiä monien tuhansien ihmisten läsnäollessa. Edwards kirjoitti useita mediumismiin ja henkiparantamiseen liittyviä kirjoja. Hän oli myös kuuluisa kaukoparantaja.

Kaukoparantaminen

Halu auttaa toista henkilöä (tai eläintä) asettaa kaukoparantamis-prosessin liikkeelle. Ota parannettavan henkilön kuva käteesi, katso henkilöä, salli mielesi rauhoittua ja tulla passiiviseksi. Ei ole mitään tarvetta keskittyä tai yrittää tahdonvoiman avulla parantaa, vaan pysy vain rauhallisena ja passiivisena.

Sinun pitäisi pian tuntea lempeä ja tasaisesti kasvava voima. Kun tulet enemmän tietoiseksi tästä energiasta, voit alkaa tuntea joitakin parannettavan henkilön oireita itsessäsi. Tämä kestää vain lyhyen aikaa, ja sitten kun voima haihtuu, on parannus-sessio ohitse.

Voit nyt laittaa kuvan talteen. Ei ole mitään tarvetta katsella kuvaa joka päivä, sillä kun prosessi on laitettu liikkeelle, on parantaminen korkeimman voiman ja henkimaailman lääkäreiden/parantajien käsissä.

Mikäli sinulla ei ole kuvaa käytössäsi, voit rukoilla. Pyydä omin sanoin Jumalaa parantamaan ne, jotka tarvitsevat parantavaa energiaa.

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita ja spiritualismin pioneereja – meedioita ja spiritualismin edelläkävijöitä, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä hyviä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa