SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 43 – Tunteiden roihua

Viikon alku voi olla vielä asioiden selvittelyä ja erilaisten kinastelujen, totuuksien laukomisen ja totuuden tunnustamisen aikaa, koska Mars ja Merkurius ovat vielä neliössä keskenään 25.10 asti. Tässä hetkessä voi tulla erimielisyyksiä myös raha-asioista tai omaisuudesta. Tietynlaista hätäilyä ja malttamattomuutta on vielä ilmassa, samoin kuin mielen häilyvyyttä.

Samaan soppaan Merkurius on sekstiilissä Plutoon 23.10. asti. Se auttaa sinua porautumaan ongelman ytimeen ja etsimään totuuden, sinun totuutesi. Tällöin poistuu myös Merkuriuksen ja Neptunuksen kolmio, joka antaa mielikuvituksen ja luovuuden avaimet tehokkaaseen toimintaan. Merkurius ei kuitenkaan jää toimettomaksi. Ensin se kontaktoi Chironin kanssa kolmiossa 25.10. Tämä voi avata ja herättää vanhat ikiaikaiset parantajan lahjat hoitamaan ja auttamaan, helpottamaan hiljaisesti olemassaolollaan, joko toisten oloa tai löytämään oman tavan tehdä pyyteetöntä hyvää, samalla omia kolhuja parantaen.

Seuraavaksi Merkurius tulee yhtymään Jupiterin kanssa 26.10. sopivasti täyden kuun jälkeen, jolloin myönteinen ajattelu tulee kuin luonnostaan ja vaikuttaa näin kaikkiin toimiisi. Tämä aika on suotuisa sopimusten tekemiselle. Myös opiskelu, kirjoittaminen ja lukeminen sujuvat hyvin ja viestimet käyvät kuumana, kun infomaatiota virtaa. Ajatuksen voima on kultaa.

astrologinen-viikkoennuste

Lokakuun täysikuu on 24.10. alkuillasta klo 18.45, jolloin Kuu on härän merkissä. Kuu härässä nauttii tasapainosta ja muuttumattomuudesta ja ohjaa olemaan tässä hetkessä tyytyväisenä elämästä nauttien. Jos ilmoilla on kaaosta, se laittaa unelmoimaan tasapainoisesta elämästä. Täyden kuun aikaan taivaalla on mahdollisuuksien kolmio, joka antaa nimensä mukaisesti avaimia ratkaisuihin.

Tässä mahdollisuuksien kolmiossa Kuu-Uranus yhtymä on oppositiossa Aurinko-Venus yhtymään. Kuu-Uranus on kolmiossa Saturnukseen, Aurinko-Venus taas sekstiilissä Saturnuksen kanssa. Huomioitavaa on vielä, että molemmat yhtymäparit ovat neliössä Kuun yläsolmuun. Kuu on yhtymässä Uranukseen härän merkissä ja herättelee tunne-elämän riippumattomuutta ja sitoutumista. Tämä yhtymä täydenkuun aikana nostaa tunteita pintaan, jos ihmissuhteet ovat ongelmallisia ja voi nostaa myös voimakkaan vapauden kaipuun. Samaan aikaan Aurinko on yhtymässä Venukseen (siirtymä 23.10) skorpionin merkissä, joka auttaa olemaan rakastettava ja sosiaalinen. Pystyt näkemään syvääkin syvemmän kauneuden ja rakkauden toisessa ihmisessä. Tämän ollessa skorpionin merkissä, voi rakkaus olla ehdotonta ja omistavaa, mustasukkaisuuskin voi kuulua tähän kuvaan, kuten myös voimakas seksuaalisuus. Nämä parit ovat oppositiossa keskenään, jolloin olisi hyvä löytää tasapaino ja kompromissi ihmissuhteissa.

Uranus-Kuu pari on neliössä Kuun yläsolmuun ja kolmiossa Saturnukseen, jolloin on hyvä mahdollisuus muutoksille elämässä. Aurinko-Venus pari on neliössä Kuun yläsolmuun ja sekstiilissä Saturnukseen, jolloin voit tuntea vetoa vastakkaisen sukupuolen edustajaan. On hyvinkin mahdollista, että jonkinlainen romanttinen suhde saa tällöin alkunsa. Yleisesti tämä antaa mahdollisuuden ihmissuhteiden tasaantumiseen ja vakiintumiseen. On kuitenkin varottava, ettei altista rakkautta palvelemaan pelkästään itseä.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa