SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta – Helen Duncan

Rakkaat valon tien kulkijat,

On hyvin tärkeää muistaa, että tulemme kaikki valosta. Maaelämässä unohdamme usein oman alkuperämme. Lapsissa on tulevaisuus. Aikuisena sinun velvollisuutesi on antaa lapsille ja nykyajan herkille nuorille hyvä kasvualusta, tukea heidän kasvuaan ja itsenäistymistään.

Pienet lapset ovat hyvin herkkiä aistimaan henkimaailmaa. He eivät vielä ole unohtaneet valon kotiaan. Tue herkkää lasta, auta häntä ylläpitämään ja vahvistamaan yhteyttä omaan alkuperäiseen kotiinsa, valon maailmaan.

Henkisiä lahjoja on hyvin monenlaisia. Mikään lahja ei ole toista lahjaa arvokkaampi. Älä siis vertaa itseäsi kehenkään toiseen. Olet omalla valon tiellä juuri siellä, missä sinun pitääkin olla. Kulje eteenpäin voimassa ja viisaudessa. Sinun tietäsi turvataan, et ole koskaan yksin. Luota siihen, että kaikki tapahtuu juuri siinä järjestyksessä kuin pitääkin.

Elämän ei tarvitse olla hankalaa. Sinulla on valinnan mahdollisuus, nyt ja aina. Sinä olet valon tien kulkija!

Valoa päivääsi,
Helen Duncan

vanha kirjoituskone

Helen Duncan (1897-1956)

Victoria Helen McCrae Duncan oli kuuden lapsen äiti ja tunnettu skottilainen meedio. Hän oli hyvin herkkä jo lapsena. Duncan oli hyvä psykometriassa – jäännösenergian tulkitsemisessa erilaisista esineistä. Duncanin vaipuessa transsiin, tapahtui paljon erilaisia fysikaalisia ilmiöitä, mm. Peggy Hazzeldine ilmentyi henkimaailmasta. Peggy ilmentyi ensimmäisen kerran noin 3 vuoden ikäisenä. Hän tanssi ja lauloi, ja kasvoi sitä mukaan kuin ikävuosia olisi tullut ihmiselämässä lisää. Duncanin meedion lahjoja tutkittiin laajalti. Duncan oli Ison Britannian viimeinen henkilö, joka tuomittiin noituudesta (Witchcraft Act 1735) vankilaan 9 kuukaudeksi vuonna 1944.

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita ja spiritualismin pioneereja – meedioita ja spiritualismin edelläkävijöitä, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä hyviä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa