SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 44 – Kauneus on katsojan silmässä

Merkurius yhtyi Jupiterin kanssa 26.10. ja se on tuonut ajatuksiin luonnostaan myönteisyyttä. Tämä vaikuttaa myönteisesti ja positiivisesti kaikkeen toimintaan. Informaatio kulkee positiivisessa hengessä ja sopimusten tekeminen sujuu hyvin.

Kirjoittaminen, lukeminen ja opiskelu ovat myötätuulessa. Merkuriuksen ollessa vielä skorpionin merkissä, voi Jupiter tuoda ajatuksiin syvällistä filosofiaa sekä mielen laajentumista henkisiin ajatuksiin ja oivalluksiin. Merkurius vaihtaa merkkiä 30.10. jousimieheen ja on samalla yhtymässä Jupiteriin. Jupiter on jousimiehen planeetta ja vahvistaa näin ollen jousimiehen piirteitä Merkuriuksessa. Tämä sijainti ei ole Merkuriukselle paras, mutta Merkurius jousimiehessä tuo hyväntahtoisuutta ajatuksiin ja kommunikointiin. Moraaliset näkökulmat voivat olla vahvoja, ehkä jopa liiankin fanaattisia. Matkat ulkomaille saattavat olla ajankohtaisia, koska kiinnostus eri kulttuureita kohtaan herää tai voimistuu. Merkurius jousimiehessä sekä Jupiterin yhtymässä on optimistinen tulevaisuuden suhteen, mutta ehkä liiankin hätäinen. Saattaa ilmetä ihania ja utopistisia ajatuksia, joka voi vailla tarkempaa taustatyötä aiheuttaa sähellystä ja ähellystä.

Jupiter – Merkurius on edelleen kolmiossa Chironiin, joka antaa avaimet itsensä parantamiseen, helpottaen irtaantumisen ja luopumisen kipuja, sekä auttaa ymmärtämään pelkotiloja, joita nämä aiheuttavat. Tämä voi avata ja herättää vanhat ikiaikaiset parantajan lahjat hoitamaan ja auttamaan sekä helpottamaan hiljaisesti olemassa olollaan toisten oloa tai löytämään oman tavan tehdä pyytentöntä hyvää auttaen samalla omia kolhuja paranemaan. Chiron kolmiossa Kuun yläsolmuun auttaa löytämään ja selkeyttämään omia vahvuuksia ja polkua elämässä.

astrologinen-viikkoennuste

Uranuksen kolmio Saturnukseen auttaa hyväksymään arkipäivän asettamat rajoitukset, käytännöllisyyttä ja kurinalaisuutta suosien. Tämä hetki on suotuisa työasioissa. Voit saada ylennyksen tai löytää itsellesi sopivamman työpaikan. Omien tietojen, taitojen ja tahdonvoiman avulla voi muuttaa omaa elämäänsä paljon. Tämä on hyvä transiitti hillitsemään Jupiter-Merkurius yhtymän aiheuttamaa liiallista optimistisuutta tehdä ja toteuttaa mitä vaan kenestäkään piittaamatta.

Auringon ja Neptunuksen kolmio herkistää syvälliseen tutkiskeluun henkisellä tasolla. Henkisempi tie voi nousta etusijalle elämässäsi, jolloin aineelliset asiat jäävät pienemmälle huomiolle. Voit tehdä pitkän matkan joko fyysisesti tai henkisesti, oman mielikuvituksesi voimalla.

Viikon alussa Venus on skorpionissa, jolloin rakkaus voi olla ehdotonta ja omistavaa. Mustasukkaisuuskin voi kuulua tähän kuvaan, sekä voimakas seksuaalisuus. Venus vaihtaa merkkiä vaakaan 1.11. Venus vaa`ssa auttaa olemaan auttavainen, hyväntahtoinen ja ymmärtäväinen muita kohtaan. Venus on vaa`ssa omassa merkissään, jolloin romanttisuus, herkkyys, kauneus ja taiteellisuus nousevat vahvasti.

Tänä aikana on hyvä kiinnittää entistä tarkemmin huomiota ihmissuhteisiin ja varmistella, että suhteet ovat tasapainoisia ja harmonisia, eivätkä aiheuta harmeja ja säröjä. Päätösten tekoon vaaditaan päättäväisyyttä ja rohkeutta, sillä Venus vaa`ssa saattaa aiheuttaa ylenmääräistä diplomaattisuutta. Myös sosiaalinen elämä tai kaipuu siihen liittyy tähän hetkeen.

Venus on oppositiossa Uranukseen, jolloin voi tuntua pientä levottomuutta. Vaihtelunhalu voi ajaa sinut tekemään outojakin siirtoja rakkauselämässä. Tällaiset suhteet eivät välttämättä kestä kauaa, sillä kaipaat samanaikaisesti sekä läheisyyttä että vapautta. Venukseen liitetään myös raha-asiat, joten tälläisenä aikana ei kannata tehdä riskisijoituksia tai sopimuksia omaisuudesta hetken mielijohteesta. On kyettävä käyttämään järkeä ja varmisteltava kärsivällisesti, jotta myöhemmin ei kaduta. Venuksen ja Marsin kolmio 2.11. nostaa voimakkaita seksuaalisia haluja pintaan, jolloin romantiikka saattaa jäädä taka-alalle. Yleisesti ihmisuhteissa tämä on onnellista aikaa eikä isompia ristiriitoja ole, tai ne vaihtoehtoisesti selviävät. Tämä aika suosii erilaisia luovia toimia, joten kaikenlaiselle luovalle toiminnalle on hyvä löytää arjesta aikaa.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa