SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Henkiset lahjat

Tulemme kaikki samasta Korkeammasta Lähteestä, Jumalasta. Ihmisinä olemme kokemassa elämää yksilöinä. Meillä on erilaisia lahjoja ja taitoja. Osa näistä lahjoista on lähestulkoon käyttövalmiina aivan pienestä lapsesta lähtien. Osaa lahjoista täytyy vielä vähän hioa harjoittelemalla. Aivan samaan tapaan meillä kaikilla on henkiset lahjat mukanamme jo syntyessämme. Pienet lapset kokevat henkimaailman läheisyyden aivan luonnostaan. He ovat avoimia, heillä on näkymättömiä ystäviä henkimaailmasta. Mutta kasvaessaan lapsi ymmärtää, etteivät nämä lahjat ole aina niin suotavia. Aikuiset eivät ymmärrä häntä, pelkäävät näitä lahjoja. Tämä saattaa johtaa siihen, että lapsi sulkee lahjansa. Ne ovat edelleen olemassa, mutta hän ei enää käytä niitä tietoisesti.

Elämme onneksi aikaa, jolloin yhä enenevässä määrin tiedostamme omat henkiset lahjamme, ja ennen kaikkea halumme käyttää niitä, auttaa niiden avulla. Henkisten lahjojen avautumista ei tarvitse pelätä. Voit aina toimia omilla ehdoillasi. Voit esimerkiksi sopia oman henkioppaasi kanssa, miten ja milloin haluat työskennellä. Henkisiä lahjoja voidaan myös kehittää erilaisin harjoituksin. Käymme tässä läpi muutamia henkisiä lahjoja.

henkiset lahjat

Selvänäkö

Selvänäköisellä henkilöllä on kyky nähdä ns. sisäisillä silmillään, päänsä sisällä. Hän voi toisinaan nähdä myös aivan ”normaalissa tilanteessa” vierailijoita toiselta tasolta. Selvänäkijä näkee erilaisia asioita ihmisen energiakenttää, auraa, aistimalla, ja saa tietoa telepaattisesti psyykkisellä tasolla. Meedio näkee ja saa tietoa mentaalisesti, ajatusten kautta, suoraan henkimaailmasta. Hän voi nähdä selkeitä kuvia, värejä ja symboleja.

Selväkuulo

Selväkuuloinen henkilö voi mentaalisesti kuulla puhetta, musiikkia tai jotain muita ääniä. Joskus puhe saattaa kuulostaa aivan kuin hän itse puhuisi päänsä sisällä.

Selvätunto

Selvätuntoinen henkilö voi vastaanottaa henkimaailmasta lyhytkestoisia tuoksuja ja hajuja sekä makuja. Hän voi myös aistia fyysisessä kehossaan erilaisia tuntemuksia henkimaailman vieraasta, esimerkiksi minkälaisia vaivoja hänellä on ollut eläessään.

Selvätieto

Selvätietoinen henkilö saa tiedon suoraan päähänsä. Hänellä on kyky tietää henkisellä tasolla.

Parantaminen

Meillä on myös kyky parantaa, olla kanava, joka välittää parantavaa energiaa Kaikkein korkeimmasta. Voimme pyytää – rukoilla apua, ja voimme myös välittää parantavaa energiaa kämmenten kautta, koskettamalla parannettavaa tai pitämällä kämmenet lähellä parannettavaa. Kämmenet saattavat lämmetä tai viiletä, niissä saattaa tuntua pistelyä, kun parantava energia virtaa niiden kautta.

Kaikki lahjat ovat yhtä hienoja.

Usein yksi tai kaksi näistä yllämainituista lahjoista on hallitsevia, mutta niitä voi kehittää esimerkiksi muodostamalla kehityspiiriin, joka kokoontuu säännöllisesti harjoittelemaan yhdessä. Toki voit harjoitella myös yksin, esimerkiksi tutustumalla erilaisiin energioihin – miltä tuntuu erilaisten esineiden ja kasvien energiat kämmenelläsi? Meditoinnin avulla opit hallitsemaan mieltäsi, ja saamaan paremman yhteyden henkimaailmaan.

Henkisiä lahjoja ei todellakaan tarvitse pelätä, mutta jos pelottaa, niin silloin on hyvä esimerkiksi mennä mukaan henkisen kehityksen yhdistysten harjoitus-iltoihin, missä voit harjoitella turvallisesti hyvän ohjaajan johdolla mukavassa samanhenkisten ihmisten ryhmässä (henkinenkehitys.fi).

Älä kuitenkaan vertaa omia lahjojasi ja omaa kehitystäsi toisten ihmisten lahjoihin ja kehitykseen. Olemme yksilöitä, ja tiedostamme asioita eri tavoin. Kaikki henkiset lahjat ovat yhtä hienoja. Vaikka sinusta tuntuisi, ettet ole vielä avoin henkisille lahjoillesi, niin voit kuitenkin auttaa monin eri tavoin. Voit antaa aikaasi – olla kuuntelija, voit auttaa myös sanoin. Tarvitaan kärsivällisyyttä ja luottamusta, kaikki tapahtuu aikanaan.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa