SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta – Gordon Higginson

Rakkaat ystävät – henkisen tien kulkijat,

Tuon teille ilon energiaa, iloa ja rakkautta! Älä suhtaudu itseesi niin vakavasti. Opi nauramaan omille erheillesi. Opi nauramaan itsellesi! Se on suuri läksy – oppia olemaan ilossa, oppia olemaan olematta turhan tärkeä, oppia olemaan loukkaantumatta toisten sanoista ja naurusta.

Kehitä omia henkisiä lahjojasi. Käy kehityspiirissä, tai muodosta sellainen itse. Harjoittelemalla opit, ja vaikka välillä meneekin pieleen, ei se haittaa!

Nauru todellakin parantaa. Tunne se kupliva ilon tunne vatsasi pohjassa, anna sen nousta ylöspäin – ja naura. Ihmiselo ei ole helppoa, mutta asenne ratkaisee. Nauramalla, iloitsemalla pääset pitkälle. Henkimaailma rakastaa naurua, ota ilo irti elämästäsi niin saat myös paremman yhteyden henkimaailman auttajiisi.

Ilossa ja rakkaudessa,
Gordon Higginson

vanha kirjoituskone

Gordon Mons Higginson (1918-1993)

Gordon Higginson oli kuuluisa brittiläinen meedio. Gordon alkoi jo kolmevuotiaana kehittää luonnollisia henkisiä lahjojaan äitinsä kehityspiirissä. Äiti, Fanny Higginson, oli myös kuuluisa meedio. Gordon toi todella tarkkoja tietoja henkimaailmaan siirtyneiltä hengiltä. Toisen maailmansodan jälkeen hän työskenteli meediona mm. Belgiassa, Britanniassa ja Ranskassa. Hän toimi myös pitkään kansallisen spiritualismi -yhdistyksen (SNU) puheenjohtajana ja suomalaisillekin tutun Arthur Findlay Collegen rehtorina.

Kehityspiiri

Kehityspiiri on ryhmä ihmisiä, jotka kokoontuvat säännöllisesti harjoittelemaan, yleensä mediumismiin perehtyneen henkilön ohjaamana. Ryhmän tavoitteena on omien henkisten – psyykkisten ja mediaalisten – lahjojen kehittäminen. Kehityspiiri voidaan aloittaa rukouksella tai meditaatiolla, johon voidaan myös yhdistää kaukoparantamista sitä tarvitseville. Sen jälkeen voidaan harjoitella erilaisia harjoituksia, joiden tarkoituksena on parantaa yhteyttä henkimaailmaan, ja kehittää jokaisen piiriläisen omia henkisiä lahjoja. Lopuksi voidaan vielä rukoilla.

Ota aikaa itsellesi esimerkiksi meditaation yhteydessä tutustua omaan henkioppaaseen ja muihin auttajiin, jotta oppisit työskentelemään heidän kanssaan vieläkin paremmin.

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita ja spiritualismin pioneereja – meedioita ja spiritualismin edelläkävijöitä, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä hyviä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa