SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 45 – Vaihdetaanko?

Viikko tulee olemaan isoja muutoksia täynnä, kun Uranus ja Jupiter vaihtavat merkkiään ja myös Kuu aloittaa uuden kierroksen. Viikon alussa Venus vaa´ssa on kolmiossa Marsiin, jolloin romantiikka saattaa jäädä toissijaiseksi suhteessa ja intohimo nousta ensisijaiseksi. Yleisesti Marsin ja Venuksen kolmio suosii ihmisuhteissa onnellista aikaa ilman isompia ristiriitoja. Kaikenlaiselle luovalle toiminnalle on tilausta. Venus on oppositiossa Uranukseen, joten pientä levottomuutta ja vaihtelunhalua voi olla ilmassa jos arki tuntuu liian arkiselta. Chironin ja Venuksen kvinkunssin kautta on mahdollisuus oppia suurista rakkauskokemuksista, vaikkakin se tapahtuisi menetyksen kautta.

Marsin neliö Jupiterin kanssa saattaa nostaa liiallista itsensä tärkeilyä pintaan sekä tietynlaista suvaitsemattomuutta tai ahdasmielisyyttä. Ihmissuhteissa voi tulla tunne, että kaikki soljuu itsestään eteenpäin ilman omaa panostusta tai peiliin katsomista. Saturnuksen ja Uranuksen kolmio kehottaa tekemään pitkän aikavälin suunnitelmia ja jos elää muutoksen kaaoksessa elämässään, niin sen pystyy hoitamaan jouhevasti tasapainoon pyrkien. Uranuksen ja Jupiterin kvinkunssi haastaa meidät etsimään elämämme filosofista ja henkistä tarkoitusta. Chironin kolmio noususolmussa Jupiteriin ja Merkuriukseen lupaa henkistä optimistisuutta ja kasvua.

Optimistisen ajattelun kautta yleinen vointi paranee ja hermopaineet hellittävät. Kaikenlainen itseä älyllisesti ja henkisesti opettava opiskelu sujuu hyvin. Tässä siis avain henkiseen jaksamiseen muutoksen tuulissa.

astrologinen-viikkoennuste

Uranus vaihtaa merkkiään oinaaseen 6.11. myöhään illalla. Uranuksen sanotaan olevan universumin herättelijä, joka rikkoo vanhoja alttareita ja kyseenalaistaa jo aikansa eläneitä rutiineja ja tapoja sekä näkökulmia. Tullessaan oinaan merkkiin se antaa mahdollisuuden radikaaleihin muutoksiin. Uranus oinaassa on päättäväinen ja intohimoinen uuden väylän uudisraivaaja, joka saattaa mennä läpi kivenkin jos inspiraatio on kohdillaan. Uranus oppositiossa Venukseen voi tehdä sinut levottomaksi, jolloin läheiset ihmissuhteet voivat tästä kärsiä.

Vaihtelunhalu voi aiheuttaa hiukan ongelmia, joten järki edellä päätöksiin, niin ei tarvitse kummastella ja harmitella jälkikäteen. Uranuksen kolmio Saturnukseen suosii kurinalaisuutta ja käytännöllisyyttä, vaikkakin Uranuksen kvinkunssi Jupiteriin haastaa samanaikaisesti tulevaisuuden uudistamiseen. Kun välttää hätiköityjä päätöksiä ja tekee tehtävänsä ja velvollisuutensa kurinalaisesti, niin pääsee jo pitkälle. Aika voi myös tuntua loppuvan kesken, joten siihenkin tarvitaan suunnitelmallisuutta ja kurinalaisuutta, ettei rasita itseään sairastumiseen asti.

Uusikuu aloittaa uuden Kuun kierron 7.11. klo 18:02. Kuu on tällöin kolmiossa Neptunukseen, jolloin voi herkistyä näkemään, tuntemaan ja kuulemaan ympäröivää maailmaa uudenlaisella tavalla. Sinulle voi nousta kova tarve auttaa lähimmäistä. Kuu ja Neptunus yhdessä herkistää myös oman intuition ja voit huomata omaavasi erilaisia psyykkisiä kykyjä. Tätä tukee myös Pluton sekstiili, joka nostaa pintaan ”äidillisiä” ja hoivaavia tunteita. Ajankohtaan kuuluu suursiivoukset ja vanhat, jo aikansa palvelleet turhat tavarat saavat kyytiä. Se antaa tilaa puhtaalle energialle uudenkuun myötä.

Kykenet rakentavaan yhteistyöhön ja kaipaat yhteisöllisyyttä elämääsi. On siis hyvä aika aloittaa esim. vapaaehtoistyö. Kuitenkin kaikki mitä teet, tee omilla ehdoillasi, sillä Merkuriuksen ja Neptunuksen neliössä on suuri vaara petoksen tai hyväksikäytön uhkaan. Tämä aika saattaa aiheuttaa myös pilvilinnojen rakentelua ja haaveilua, jotka pidemmän päälle ovat vain utuisia ja sumuisia harhoja, joten älä osta sikaa säkissä. Psyykkiset kyvyt ja intuitio voivat sekottua herkästi utuisuuteen ja egon nostamaan informaatioon, joten jalat maahan ennen kuin teet ratkaisevia siirtoja puoleen tai toiseen.

Jupiter, joka on ”onnenplaneetta”, vaihtaa merkkiään jousimieheen 8.11. myöhään illalla. Jupiter jousimiehessä on omassa merkissään ja näin ollen parhaassa sijainnissaan. Jupiter jousimiehessä tuottaa seikkailumieltä ja henkisyyttä, korostaa rehellisyyttä ja laajentaa näkökulmia ja ajatusmaailmaa. Ikävä kyllä se voi laajentaa myös fyysisesti. Jupiter jousimiehessä antaa optimisuutta ja sisäisen viisauden opettelua sekä sen jakamista. Jupiter on kolmiossa noususolmuun sekä kolmiossa Chironiin, joka avaa oman laajemman voiman ja mielen tietoisuuden tasolle. Saattaa olla vaarana, että tietoisuus, joka annetaan, on niin laaja että voit menettää todellisuuden tajun.

Jupiterin neliö Marsiin tekee ihmisestä hätäisen ja kärsimättömän, sekä saattaa saada kuvitteleman itsestään liikoja, olemalla tärkeämpi kuin kukaan muu. Voimat ja jaksaminen on arvioitava tarkasti. Myös Uranuksen kvinkunssi Jupiterin kanssa huutaa vapautta ja monet erilaiset sidokset saattavat tuntua ahdistavalta. Myös tunne, että haluaisit muuttaa asioita vain muuttamisen ilosta, on vain tunne. Tämä kaksikko kehottaa pilvilinnojen rakentelijan pitämään jalkansa tasaisesti maanpinnalla ja olemaan mahdollisimman realisti ja käytännöllinen. Kun pystyt hallitsemaan ja hillitsemään villit energiat, on luvassa onnenpotkuja.

Viikko päättyy Uranuksen ja Marsin väliseen sekstiiliin, jolloin omaperäisyys ja omaleimaisuus nousevat pintaan. Saatat saada suuriakin oivalluksia, joita kannattaa hyödyntää työelämään liittyvissä asioissa. Tätä avittaa myös Uranuksen ja Saturnuksen kolmio. Jupiterin ja Uranuksen kvinkunssi vaatii vapautta tehdä asioita omin päin ja omalla tyylillä. Tähän hetkeen on mahdollista uuden tärkeän ihmisuhteen alku, joka voi johtaa jo aikansa eläneen ihmissuhteen kariutumiseen ja poistumiseen elämästä.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa