SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Henkinen kasvaminen on koko elämän prosessi

Henkinen kasvaminen tuntuu olevan koko elämän prosessi. Välillä on tasaisempia aikoja, ja opitkin selviämään jo haasteista itsesi kanssa hyvin, kunnes astut astetta haastavampaan energiatasoon, ja siinä puristetaankin sinusta viimeisetkin egon aiheuttamat taistelut esiin.

Se on suurta itsekeskustelua – onneksi ymmärrys on – kun vain saisi egon tuomat tunteet myös käsiteltyä ymmärryksen vallitessa. Se on sellaista vuoristorataa, kun hyväksyt tilanteen, ja samassa hetkessä ego tuo minää esiin ”Ja minullehan ei näin tehdä.”

Muutamien itkujen ja ehkä itsesäälinkin jälkeen taas oivallat katsoa asioita sieltä toiseltakin suunnalta ja huomaat, että kaikki on vain itsensä aiheuttamaa vastustusta.

Prosessi on kuin Rubikin kuutio – sitä pitää pyöritellä joka suunnalta.

Jokainen ihminen ja asia on tuotu tarkoituksella eteesi. Ne haastavat sinut toimimaan erilailla kuin ennen ja tulevat toistumaan niin kauan kuin olet asian ymmärtänyt. Voit tietenkin ”paeta” siitä hetkestä, mutta kohtaat ne jossain kohtaa uudelleen ja astetta rankempana. Jokainenhan itse valitsee polkunsa tapahtumat, eikä ole oikeaa tai väärää tapaa – kyllä se sen kantapään kautta taitaa vain mennä.

Haastava elämä

Asian voi kuitenkin toisen ihmisen läsnäolon kautta oivaltaa, pitää vain olla herkillä ja nähdä myös oma käytös. Ja ennen kuin alkaa syytellä ketään, tutkailla ensin omaa itseään, mikä tässä saa minut tuntemaan näin. Jokainen tuntemushan on sinusta itsestäsi kiinni, toinen vain heijastaa sitä sinulle. Ja sen takia on niin tarkoituksenmukaista kohdata ihmisiä ja asioita, jotta taas kasvaisimme, ja siinä kohtaa juuri asian hyväksyminen onkin helpompi väylä kulkea.

Näitä asioita autan sinuakin kohtaamaan – joskus on kipeää myöntää ne itsessään – siitä prosessi kuitenkin alkaa, myöntämisestä. Ja joskus toisen tuki ja ymmärrys auttaa ottamaan ja astumaan sen tärkeän ensiaskeleen, ja lausutut sanatkin avaavat oivalluksia näkemään asiaa laajemmin.

Annelie Tallgren

mm
Kirjoittajasta

Näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja, Energiahoitaja
Lue lisää milloin Annelie on paikalla: Annelie Tallgrén
1 Vastaus
  1. Anne Hentilä

    Hei Anneli ja Kaunis kiitos sinulle kaikesta <3 Olet uskomaton enkeli <3 Ihailen sinua <3
    On taas niin iteeni sopivaa ja opettavaista tekstiä,että en voi olla kun hämilläni miten lähes koko syksy on ensinnäkin tuottanut elämääni valtavan kasvunpyrähdyksen kaikkineen sattumisineen. Sitten nämä viestit sinulta ja enkeleiltä sopivat ja kolahtsvat niin oikeilla hetkillä, että en voi muuta kun hämmästellä ja olla kiitollinen tästä kaikesta vaikka niin pahalle kun se on tuntunut ja olen ollut aivan rikki. Tunteiden ja Kyynelien määrä on ollut mittaamattoman suurin joka on aiheutunut ihmis-suhteiden kiemuroista jota en pitkään aikaan 8v ole joutunut kokeman. .tapahtuma/sattruma on käynyt syvällä sisimmässäni ja saanut valtavia tunteiden mittasuhteita aikaiseksi. Ehkä tämä kaikki on ollut tarkoituksellista minun kokea tässä kohtaa elämääni mutta tämä asia on hoidettu niin epäoikeudenmuksisesti että on ollut vaikea hyväksyä sattumat.
    Kiitän kuitenkin luojaani tässä kasvukaudesta ja jatkan entistä vahvempana ja ehyempänä kun saan koottua itseni jälleen siivilleni.

Vastaa