SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Marraskuun 2018 energiaraportti

Jennifer Hoffmanin energiaraportti marraskuulle 2018

Marraskuu on tarkoituksellisen toiminnan kuukausi, kun näemme vanhoja syklejä loppuvan uusien alkaessa, suuria muutoksia henkisessä ymmärryksessä ja tiedostamisessa ja tilaa luotavan uusille energioille, kun voimme laajentua suurempiin moniulotteisiin mahdollisuuksiin ja todellisuuksiin. Marraskuun avainsanoja ovat oikeudenmukaisuus ja karma voimakkaan 11-11-värähtelyn kera, kun on 11-vuoden 11. kuukausi. Meillä ei ole ollut tällaista energiaa marraskuun 2009 jälkeen, ja tuolloin emme olleet läheskään niin hereillä ja tietoisia kuin nyt. Oletko valmis jännittävään ja toiminnantäyteiseen kuukauteen? Se on täällä, joten aloitetaanpa.
 
Koko vuodessa on voimakas 11-värähtely (2018 on 11-vuosi), joka on henkisen mestaruuspolun noviisin numero. 11 on ensimmäinen kolmesta mestariluvusta, ja usein unohdamme, että noviisi kartoittaa uutta henkistä aluetta ja oppii yrityksen ja erehdyksen kautta – se on ensimmäinen askel mestaruuspolulla. Voimme odottaa kohtaavamme haasteita ja meillä on epäilyksiä kyvyistämme, mutta oppituntinamme on oppia niistä ja edistyä, integroiden oppitunnit seuraaviksi askeliksemme.
 
Marraskuussa voimme soveltaa useiden vuosikymmenten oppituntiemme tulosta uuteen polkuumme. Solmujen ja Jupiterin vaihtaessa merkkiä ja saattaessa loppuun tärkeitä syklejä, pohdimme energiaoppitunteja huhti- ja heinäkuulta 2000 ja marraskuulta 2006 (edellinen kerta kun Jupiter oli Jousimiehessä). Mitä sellaista teit, mikä tulee nyt takaisin maisemiin? Miten elämäsi on nyt erilaista kuin silloin? Mikä tärkeintä, miten paljon laajentuneempi tietoisuutesi on tänä päivänä, mikä antaa sinulle pääsyn uusiin taajuuksiin, värähtelyihin, mahdollisuuksiin ja potentiaaliin? (Huom. Jupiter oli Kaksosissa, Jousimiehen vastamerkissä, vuonna 2000.)
 
Emme näe ainoastaan jatkuvaa 3D-tiheyden aikajanojen luhistumista 5D-integroinnin ja -laajentumisen edessä, vaan kaikella myös mikä rajoittaa energiaamme, ei tue tätä integrointia tai vastustaa sitä, on tilinteon päivä.

Karmapyörä kääntyy nyt, ja se etsii loppuunsaattamista ja päätöstä, tai aloittaa uuden kierroksen, jos valitsemme sen polun.

Jupiterin siirtyminen Jousimieheen, sen hallitsemaan merkkiin, tuo esiin korkeamman ajattelun, filosofian, lainopillisten kysymysten, henkisyyden ja oikeudenmukaisuuden teemoja. Muinaisastrologiassa Jupiter hallitsi Kaloja, henkisyyden, näkymättömän maailman ja harhakuvien merkkiä. Jupiter hallitsee oikeudenmukaisuutta, jota ajattelemme usein oikeusistuimina ja lakina, mutta oikeudenmukaisuus viittaa myös reiluuteen, balanssiin ja tasapainoon.  

Kaikki väärät teot on oikaistava, antaminen täytyy tasapainottaa saamisella, kilpailu korvataan yhteistyöllä, eikä oikeus saa olla kallellaan kenenkään eduksi. Tämä on henkisen polun periaate – että kaikki täytyy olla tasapainossa. Emme voi olla antaja ottamatta vastaan, emme voi olla parantaja fokusoitumatta omaan parantumiseemme, eikä meistä voi tehdä voimatonta antamatta tilaisuutta ottaa takaisin voimamme.
 
Jupiter tuo myös totuuden valoon tavoilla, joita emme voi sivuuttaa. Jousimies ampuu totuuden nuolia laserintarkasti. Luuletko, että aurinkokuntamme suurimpana planeettana Jupiterilla on ekstrapainoa asioissa? Minä uskon niin.

marraskuu-2018-energiaraportti
 
Energeettinen täysivaltaisuus on tämän kuukauden energioiden lopputulos, ja myös kuunsolmut heijastavat sitä. Solmujen merkkivaihdos on myös iso tapahtuma tässä kuussa, koska ne ovat sukupolvienergioiden ja -muutosten indikaattori. Huhtikuussa 2000 solmut siirtyivät Rapuun ja Kauriiseen, joissa ne ovat taas tässä kuussa. Ajattele niitä muutoksia, joita olemme nähneet maailmassa vuoden 2000 jälkeen, ja kaikkia niitä pettymyksiä, kun vuosisadan vaihtuminen ei tuonut rauhaa, iloa, rakkautta ja yltäkylläisyyttä meille ja maailmaan, kuten luulimme tapahtuvan. Tuo jakso toi myös yrityshallinnan maailmannäyttämölle. Näimme ”yrityskratian” nousun, jotkut kutsuisivat sitä ”korruptokratiaksi”. Nyt tuohon käsitteeseen palataan uudessa valossa, kun karmapyörä kääntyy taas.
 
Näemmekö edelleen monikansallisten yritysten jatkavan maailman hallintaa? En usko. Monsanton, yhden maailman suurimmista – ja mielestäni tuhoisimmista – monikansallisista yrityksistä osti hiljattain Bayer, toinen suuri monikansallinen yritys. Sitten yllättävässä oikeuden päätöksessä eräs kalifornialainen puutarhanhoitaja voitti 278 miljoonan dollarin oikeusjutun Monsantoa vastaan, koska valamiehistö oli samaa mieltä, että sen rikkakasvien torjunta-aine aiheutti hänen syöpänsä. Vaikka tuomittu korvaus vähentyi 78 miljoonaan dollariin, se oli ennakkotapaus, joka avasi oven 1500 oikeusjutulle Monsantoa vastaan samanlaisista terveysongelmista, joita sen kasvimyrkkytuotteet ovat aiheuttaneet. Bayerin osakekurssi laskee nopeasti, eikä yrityksellä ole varaa uusien kanteiden korvausmaksuihin. Karmaa toiminnassa? Palvellaanko oikeutta? Sinä päätät. Monsanto on vastuussa myös niiden geenimanipuloitujen tuotteiden kehittämisestä ja tuottamisesta, jotka se toi salaa ruoka-ainemarkkinoille 1995.
 
Tämä periaate pätee elämässämme suhteessa siihen, miten olemme käyttäneet energioitamme ja missä olemme pois tasapainosta, missä emme ole yhtenevä tai harmoniassa oman ylösnousemuspolkumme kanssa – jumalainen yhdenmukaisuus ja harmonia. Miten voimme käyttää omassa elämässämme marraskuun teemoja – oikeudenmukaisuus ja karma? Ajattele, missä elämäsi on poissa tasapainosta. Missä annat enemmän kuin saat? Missä himmennät omaa valoasi, jotta toiset voivat loistaa tai eivät sokaistu? Ketä yrität parantaa ja minkä karmakiertojen täytyy loppua? Nämä ovat tärkeitä kysymyksiä, ja niillä on suuret seuraamukset, joten sinun täytyy pohtia niitä tarkkaan. Mutta ylösnousemuspolun täytyy laajentua jatkuvasti, ja nämä ovat suurimpia rajoittajia eteenpäin liikkumiselle ja laajentumiselle.
 
Kun marraskuu alkaa, Venus perääntyy Vaa’assa, kulkien alueella, jonka yli se meni ensimmäisen kerran syyskuussa. Vaaka hallitsee suhteita ja kumppanuuksia. Tämä on lisäkannustusta tasapainon etsimiseen energiassamme ja myös niiden kanssa, joihin olemme yhdistynyt. Emme voi aina olla antaja, parantaja, tukija ja valo kaikille, pysähtymättä välillä täyttämään oman lasimme ilolähteestä.
 
Ja meillä on vuoden 2018 viimeinen Merkuriuksen perääntyminen, joka alkaa 17.11. (päivä sen jälkeen, kun Venus alkaa kulkea eteenpäin) ja päättyy 4.12. Kaikki normaalit Merkuriuksen perääntymisvaroitukset pätevät: tarkista toiseen kertaan kommunikointi, lue kaikki ennen allekirjoittamista, varaudu matkaviivytyksiin ja jonkin menneisyyden aspektin nousemiseen esiin.
 
Mutta tällä Merkuriuksen perääntymisellä on toinenkin aspekti, joka on tuulahdus menneisyydestä. Se päättää perääntymisjaksonsa Skorpionin viime asteissa, jotka Saturnus ylitti hitaasti kesä-syyskuussa 2015, jolloin kaikki tuntui olevan hyvin vaikeaa, hyvin paljon kaivettiin esiin ja meidän täytyi taistella omia pelkojamme vastaan jatkaaksemme liikkumista eteenpäin.

Kun jatkamme näiden syklien läpi – ja niistä tulee valaistuneempia ja helpompia siirtyessämme eteenpäin – nuo Skorpionin viime asteet laukaisevat edelleen voimakasta muutosta, itsetutkiskelua ja jumiutuneen energian vapautumista.

Ikään kuin evoluutiovallankumous tarvitsisi yhtään enempää apua tässä kuussa, Uranus palaa takaisin Oinaaseen ja kulkee alueella, jonka se ylitti ensimmäisen kerran heinäkuussa 2017. Lisää menneisyyttä nousee esiin oikeudenmukaisuus- ja karmatarkasteluun. Muista, ettei syynä ole rangaistus tai kosto, vaan tasapainon saavuttaminen, joten tarkastele kaikkea tuon linssin läpi.
 
Uranuksen ohella myös Eris, yhteiskunnallisen oikeudenmukaisuuden soturi, on Oinaassa. Uranus ja Eris ovat kulkeneet yhdessä vuodesta 2016 saakka ja voimaannuttaneet ihmisiä kaikkialla puolustamaan totuuttaan ja yhteiskunnallista muutosta, joka poistaa korruption, pahuuden ja epäoikeudenmukaisuuden. Muutaman kuluneen vuoden aikana olemme kuulleet paljon epäoikeudenmukaisuudesta ja pahuudesta, jota tehdään haavoittuvimmille, heikoimmille ja riistetyimmille ihmisille ympäri maailmaa, erityisesti naisille ja lapsille.
 
Voimme kiittää Erisiä tuosta tiedosta ja Uranusta voimakkaista toimista, joihin on ryhdytty sitä vastaan taistelemiseksi. Tuota pahuutta on ollut vuosisatoja – nyt tiedämme siitä. Tuo taistelu etenee nyt suurempiin ponnisteluihin, ja olemme yhdistyneet ihmisperheenä niitä vastaan, jotka haluavat vahingoittaa toisia ahneuden, vallan ja korruption nimissä.
 
Älä unohda Kheironia, haavoittunutta soturia, joka on Kaloissa tässä kuussa. Siellä se vahvistaa Jupiterin aikaa Jousimiehessä ja on myös hyvin aktiivinen tänä aikana. Sieluhaavat laukaistaan ja aktivoidaan parannettavaksi ja irtipäästettäväksi. Tuskallisimmat oppituntisi ovat aina suurimpia voimaantumisen lähteitä. Tämä on kipukohtasi, jonka voit muuttaa voimaantumiskohdaksesi.
 
Uusikuu Skorpionissa 7.11. auttaa meitä löytämään lohtua ja rauhaa kaivettuamme syvältä tuskamme syiden löytämiseksi. Normaalisti uusikuu tai täysikuu Skorpionissa voi olla tunteellisesti hyvin tuskallinen. Tämä kuu antaa uuden vaihtoehdon – yhtenäisen harmonian, rauhan, ilon ja jumaluuden, joka on mahdollinen, kun olemme valmis päästämään irti tunnetaakasta ja käyttämään intuitiota ja henkeä paljastaaksemme aidon totuuden ja kantaaksemme sitä ylpeästi.
 
Täysikuu 23.11. on Kaksosten 0 asteessa ja säteilee valoaan kirkkaasti Jupiteriin, joka on juuri asettunut hallitsemaansa merkkiin ja valmiina tasapainottamaan totuuden ja oikeudenmukaisuuden vaa’an ja jumalaisen polun.
 
Ja tässä on eräs mielenkiintoinen havainto. Jokaisen merkin 15. aste on tasapainopiste, joka sisältää tuon merkin täyden energian. Se on myös numero, joka edustaa jumalaista harmoniaa, hengen ja aineen tasapainoa ja ilmentämistä. Marraskuusta 2018 huhtikuuhun 2019 kaikki uudet kuut ovat 15. asteessa.
 
Marraskuu 2018 jatkaa liikettä kohti suurta Saturnuksen ja Pluton yhtymää ja stelliumia Kauriissa vuonna 2020 – kerran-500-vuodessa asetelma. Jos lisätään tähän se suuri määrä planeettoja, jotka ovat myös Kauriissa tuolloin, se on luultavasti enemmänkin kerran-5000-vuodessa tapahtuma. Kaikki planeetat siirtyvät asemiin seuraavien 14 kuukauden aikana. Näemme oman täysivaltaisuuden ja yritysten hallinnan tasapainottumista seuraavien kahden vuoden aikana ja luultavasti lisäystä yrittämisessä ja liiketoiminnan aloittamisessa, kun useammat ihmiset lähtevät työpaikastaan tavoittelemaan omia unelmiaan, lahjojaan, intohimojaan ja taitojaan.
 
Rapu/Kauris-solmumuutoksessa 2000 nähtiin massiivisesti lomautuksia (olen sen veteraani) ja yritysten rakennemuutosta, ja siinä menetettiin elinaikaisia työpaikkoja ja ammatti- ja työpaikkavarmuus. Monet ihmiset menettivät työpaikkansa ja heidän täytyi vaihtaa uraa tai aloittaa oma bisnes. Ennustan tähän uuteen sykliin sisältyvän, että ihmisiä lähtee yritysmaailmasta vapaaehtoisesti tavoittelemaan unelmiaan. Useimmat työskentelevät kotoa, mikä on osa pohjoissolmua Ravussa ja askel voimaantuneeseen itsenäisyyteen, jota on eteläsolmu Kauriissa.
 
Näemme luultavasti myös lisää tunneparantumista, joka sallii uusien suhteiden alkaa vähemmän karmapohjaisena ja tasapainoisempana vahvojen rajojen kera, jotka auttavat meitä johtamaan energiavirtamme, pitämään sen harmoniassa aikomuksemme kanssa ja menossa ilmentämisemme ja lopputulostemme suuntaan.
 
Voimaantumiskohtasi tässä kuussa on itsetietoisuus ja täysivaltaisuus ja siirtyminen parantumisesta eheyteen ja yhdenmukaisuuteen. Tämä on se parantumispolku, joka on sielumissiomme ja -tarkoituksemme. Ole omassa energiakentässäsi ja voimassasi ja puolusta täysivaltaisuuttasi. Pidä vahvat energiarajat, jotka johtavat energiavirtaasi ja sallivat sinun olla sen kontrollissa, mitä ilmentyy elämääsi.
 
Vältä tuijottamista sulkeutuviin oviin ja kohtaa uudet mahdollisuusportaalit, joita sinulle avautuu. Se mikä on ”tullut energiatiensä päähän”, ei ole enää voimaantumisen lähde sinulle. Ylösnousemus on dynaaminen prosessi, ja muutos on sen vääjäämätön seuraamus. Vaikka tosiaan syntyy kaaosta, kun toimintamalleja hajoaa, se voi olla tilapäistä, kun meillä on voimakas aikomus ohjaamassa energiaamme uusiin ilmentämisulottuvuuksiin, jotka voivat luoda kaaoksesta iloa, rauhaa, hyvinvointia ja yhtenäistä harmoniaa.

Kiinnittäkää turvavyönne – tässä kuussa on korkeavärähteistä ja hurjaa kyytiä. Upeaa kuukautta.

Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)

4.11.2018

Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Vastaa