SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Enkeliviesti 10.11.

Arkkienkeli Rafael on nyt kanssamme yhdessä kaksoisliekkinsä Marian kanssa, auttamassa meitä parantumaan kivuistamme puhdistamalla meidän kehomme negatiivisista tunnetukoksista, sekä avaamaan ja kirkastamaan kolmannen silmämme, että voisimme käyttää intuitiotamme paremmin löytääksemme oman timanttimme, elääksemme rakkaudessa ja runsaudessa. Arkkienkeli Rafael sanoo, että pyytäisimme häntä ja hänen kaksoisliekkiänsä Mariaa auttamaan, jotta voisimme elää totuudessa ja rakkaudessa, sisäistä rauhaa tuntien. Arkkienkeli Rafael sanoo, että pyynnöllä saamme hänet suojaamaan meidän kolmatta silmäämme, jolloin voisimme valollamme ja sisäisellä tietoisuudellamme auttaa myös niitä, jotka apuamme kaipaavat rakkauden ja ilon löytämiseen.

paivan_enkeliviesti

Arkkienkeli Rafaelin rukous

Arkkienkeli Rafael ja kaksoisliekkisi Maria kutsun teitä luokseni ja pyydän teidän parantavaa voimaanne auttamaan minua ja vastauksena rukoukseeni ottamaan pois kipuni, ottamaan pois suruni, ottamaan pois pelkoni ja rakkaudellanne korjaamaan minut uudeksi. Pyydän että ottaisitte minut parantavien siipienne suojaan.

Kiitos, Kiitollinen

Enkelivaloa ja rakkautta

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Astrologi, Regressiohoitaja

Vastaa