SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 46 – Sydäntäni kuunnellen

Viikko alkaa edellisen viikon lopun tunnelmissa, jossa Uranuksen ja Marsin välinen sekstiili sekä Uranuksen ja Jupiterin välinen kvinkunssi saattaa saada suuriakin oivalluksia aikaan. Oivallukset saapuvat erityisesti työelämään liittyvissä asioissa. Ehtona on kuitenkin, että niitä voi toteuttaa omalla tyylillä pitäen omat jalat maassa ja itsestään liikoja luulematta. Marsin ja Jupiterin neliö saattaa tehdä kiireen ja hätäisyyden tuntua, jolloin levon ja uurastuksen välille on löydyttävä tasapaino. Venuksen ja Marsin välinen kolmio, Venuksen ja noususolmun välinen neliö ja Venuksen oppositio Uranukseen mittaa omaa vapautta tehdä, nauttia ja rakastaa. Olla ja toimia kuten itse haluaa, omilla ehdoilla, ei velvollisuudesta vaan aidosti nauttien. Tämä näyttää myös ”julmasti” sen mitkä asiat tai ihmissuhteet eivät vaan toimi. Liika pinnistäminen ja ponnistaminen näyttäytyy väsymyksenä ja pitkälle vietynä jopa sairastumisena.

15.11. Pluton ja Venuksen välinen neliö mittaa läheisten ihmissuhteiden tasoa, jolloin saattaa tulla tunne että ruoho olisi vihreämpää aidan toisella puolella. Tähän liittyy voimakkaasti myös Venuksen ja Marsin kolmio, jolloin seksi ja intohimo saattavat mennä romantiikan ohitse ja äkkinäisiä ihastumisia fyysisen vetovoiman kautta voi olla luvassa. Tämä on myös aikaa jolloin ei tyydytä vain puolinaisiin kokemuksiin rakkauden ja seksin alueella, joten jos vanhassa suhteessa on puhumattomia ongelmia, voivat nämä tunteet nousta ja kärjistyä tänä aikana. Jos suhteet ovat heikolla pohjalla voi myös irtaantuminen suhteesta olla mahdollinen. Tälläisenä aikana on hyvä välttää agressiivisuutta ja riitoja.

astrologinen-viikkoennuste

Mars siirtyy vesimiehen merkistä kaloihin 16.11. heti puolenyön jälkeen. Mars kaloissa tekee kaiken toiminnan tunteiden kautta tekemiseksi, jolloin on hyvä kuunnella omaa intuitiota ja fiilistä miltä mikäkin tuntuu. Mars on edelleen Venuksen kanssa kolmiossa, jolloin kaikki hyvältä tuntuva ja luova toiminta kukoistaa. Ihmissuhteissa yhdessä tekeminen ja siitä nouseva tunne ovat tärkeitä oman itsen kannalta. Noususolmu vaihtaa merkkiä rapuun aikaisin aamulla samaan aikaan kun Merkurius tulee pysähtyneeseen tilaan. Noususolmu on suunta johon tulisi pyrkiä, jotta saisi menneisyyden opit ja tulevaisuuden näkymät tasapainoon. Noususolmu ravussa kehittää tunnetasoa ja pyyteentöntä rakkautta. Noususolmu on kolmiossa Chironiin, neliössä Uranukseen ja neliössä Venukseen, jolloin aidon rakkauden tunnistaminen ja tunnustaminen laittaa tekemään muutoksia elämässä. Se parantaa tai antaa samalla mahdollisuuden parantaa omia menneisyyden rakkauden haavoja. Merkuriuksen pysähtyneessä tilassa voivat erilaiset kommunikaation ja liikenteen häiriöt olla ajankohtaisia.

Venuksen ja Marsin välinen kolmio poistuu, mutta Pluton ja Venuksen välillä on edelleen neliö, jolloin intiimeissä ihmissuhteissa voi edelleen olla luvassa muutoksia, jos ei tyydy vain puolinaisiin suhteisiin. Tämä saattaa aiheuttaa mustasukkaisuutta tai kärjistyä repiviin riitoihin, mutta kannattaa taistella kaikin voimin jotta näin ei kävisi. Jos tunnet, että suhteessa on potentiaalia ja perustuu aitoon rakkauteen, taistele.

Merkurius aloittaa peruuttamisen jousimiehen merkistä 18.11. ja on neliössä Neptunuksen kanssa. Merkurius jousimiehessä tuo kommunikaatioon hyväntahtoisuutta, optimistisuutta sekä suorasukaisuutta puheissa ja teoissa. Merkuriuksen ollessa perääntymisvaiheessa voi tuo hyväntahtoisuus kuitenkin muuttua mattoa alta vetäväksi sekä suorasukaisuus valheellisuudeksi. Merkuriuksen ja Neptunuksen välinen neliö aiheuttaa sekaannuksia ja kaikenlaisissa sopimuksissa on oltava tarkkana, sillä jo pelkästään Merkuriuksen perääntyminen saattaa aiheuttaa sekaannuksia ja epäselvyyksiä. Neptunuksen ja Merkuriuksen neliö taas tuo siihen tuon petollisuuskuvion ja mahdollisuuden tulla huijatuksi. Kuten myös sen, että tällöin on vaikea nähdä selkeästi omia tavoitteita ja päämääriä. Merkuriuksen perääntymisjakso kestää 6.12. asti jolloin Merkurius on skorpionin merkissä.

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa