SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Usko tulevaan

Rakas lukija,

Monella on vaikeuksia uskoa valoisaan tulevaisuuteen. Uutiset ovat pullollaan sotaa ja väkivaltaa. Onko vaikeaa löytää hyviä uutisia? Ilmeisesti on, mutta älä masennu ikävistä uutisista, älä anna pelolle sijaa. Media ruokkii ihmisten pelkoa, eikä pelko ole tulevaisuutta. Pitäisi perustaa uudet uutiset, jotka sisältäisivät rakkaudellisia, iloisia ja positiivisia uutisia, tai ainakin yrittää löytää jotain positiivisuuden aihetta ikävistäkin asioista.

Älä anna arjen murtaa sinua, älä anna maailman uutisten tai kotikunnan tapahtumien lietsoa sinua vihaan, pelkoon tai muuhun negatiiviseen tuntemukseen. Negatiivisuus vetää puoleensa lisää negatiivista. Se mitä ja miten ajattelet, se kasvaa.

Usko tulevaan

Ole aito

Nyt on tullut aika astua esiin omana aitona itsenään, heittää pois kaikki sellainen mikä ei ole aitoa. Nyt on tullut aika antaa korkeamman minän tulla enemmän ja enemmän esiin sinun kauttasi. Nyt on aika julistaa maailmalle, että sinä itse olet oman elämäsi luoja. Että sinä tahdot luoda itsellesi ja kanssaihmisille pelkkää hyvää. On aika uskoa itseensä ja omiin taitoihinsa. On aika ottaa käyttöön kaikki kauniit lahjat! On aika tehdä tekoja, jotka tuottavat sinulle itsellesi nautintoa ja iloa. On aika rakastaa itseään. On aika arvostaa itseään. On aika uskoa tulevaan. On aika antaa kaikille murheille ja huolille hyvästit! On aika elää tässä hetkessä, itseensä uskoen, luottaen siihen, että sinä oman elämäsi luojana luot rakkaudessa ja ilossa, luot rakkaudesta itseesi. On aika uskoa ja luottaa myös hyvään henkimaailmaan, joka on vain ajatuksen päässä, aina läsnä elämässäsi, aina valmiina auttamaan, aina valmiina tukemaan, aina valmiina ohjaamaan oikeaan suuntaan – jos vain pyydät sitä.

Usko itseesi

Sinun on nyt aika uskaltaa olla rohkeasti oma itsesi. Sinä luot itsellesi valoisaa tulevaisuutta, kun uskot itseesi, rakastat itseäsi, ajattelet positiivisesti, löydät iloa elämäsi jokaisesta päivästä ja muistat kiittää kaikesta, mitä elämä tuo tullessaan – niin hyvästä kuin vähemmän hyvästä. Opit valtavan paljon itsestäsi, kun elämä tuo mukanaan myllerryksiä. Ja olethan sinä ne itse kutsunut elämääsi – myönnä pois, sinä olet oman elämäsi luoja. Voit oppia luomaan juuri sellaista elämää, jota kaipaat – rauhaa, rakkautta, iloa. Kaikki ne ovat ulottuvillasi, kun vain uskot ja luotat itseesi, uskot ja luotat valoisaan tulevaisuuteen, uskot ja luotat, että henkimaailma auttaa sinua, aina.

Mitä elämä olisi ilman uskoa ja luottamusta tulevaan? Ei kannata edes ajatella, niin rankkaa se olisi. Sinä olet herkkä ihminen, kaunis sielu valosta. Ole itsesi paras ystävä.

Tätä artikkelia oli inspiroimassa ja avustamassa Maurice Barbanell, henkimaailman pioneerimeedio.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa