SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Muuttumisen vaikeus

Miten vaikeaa onkaan muuttaa itsessään sitä, mikä ei enää toimi. Näet asian ja itsessäsikin olevan toimintatavan – mutta aina vain toimit kuten ennen.

”Mutta kun minä haluan.”

Katsomme liian kauan taaksemme, menneeseen tai olemme jämähtäneet nykyiseen olomuotoon, ja emme huomaa edessä olevia mahdollisuuksia kun se on uutta ja pelottavaa – vanhassa ei tarvinnut vaivautua, vaikka se ahdistikin.

Ihminen rutinoituu tapoihinsa helposti, useimmat – seuraapa omia toimintatapojasi aamusta alkaen – sama järjestys viikosta toiseen, eikö? Kuitenkin muutosta on hyvä tehdä, pieniäkin tekoja – se luo uutta energiaa, vahvistaa luottamustamme ja asioiden onnistumisia.

Pysyt innostuneena, joka lisää positiivista energiaasi ja se taas vetää puoleensa samaa ympäriltäsi. Muutos ei aina ole kipeitä asioita. Muutos on meistä itsestämme kiinni, miten siihen suhtaudumme – voimme tehdä siitä siis kovinkin vaikean.

Silloin siihen auttaa asian hyväksyminen – joka ei ole sekään helpoin asia – sen vastustaminen kuitenkin vain lisää ahdistusta ja vaikeuttaa asioiden selvittelyä.

Hyväksyminen ja varsinkin asiaan, johon et voi vaikuttaa – on paras ratkaisu.

Itsetuntemus ja rakkaus itseä kohtaan vahvistaa luottamustasi elämääsi kohtaan ja kohtaamiisi asioihin. Hyväksymällä siinä kohtaa valintasi, eikä pelätä teenkö oikein vai väärin – sinä teet juuri siinä kohtaa oikean valinnan siihen hetkeen, ja aina voi tehdä uusia suunnan muutoksia.

Ajattele aina sen kautta, mitä sinä itse toivot elämältäsi, ei sitä miten muut ovat  toteuttaneet sen. Vain tekemällä omalaisia asioita – teet omanlaisen elämän.

Tämä aika haastaa meitä tutkailemaan asioita laajemman rakkaudellisuuden kautta – ymmärryksen kautta – hyväksymisen kautta – itseämme ja toisiamme.

Kärsivällisyydellä. Mikään ei muutu hetkessä.

Yhdellä jalalla seisten

”Aika on liian hidas heille jotka odottavat, liian nopea heille jotka pelkäävät, liian pitkä heille jotka surevat ja liian lyhyt heille jotka iloitsevat. Mutta heille, jotka rakastavat, aika on ikuinen.” – Henry van Dyke

Annelie Tallgrén

mm
Kirjoittajasta

Näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja, Energiahoitaja
Lue lisää milloin Annelie on paikalla: Annelie Tallgrén

Vastaa