SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta – Judge J.W. Edmonds

Nämä on aloitettu yleensä jonkinlaisella tervehdyksellä, joten aloitan minäkin – olkaa siunattuja, rakkaat ystävät!

Nykyaika on niin monessa suhteessa erilainen verrattuna omaan elinaikaani. Haluaisinkin tuoda terveiset tuonpuoleisesta kaikille teille, jotka haluatte kehittää omia henkisiä lahjojanne. Ensinnäkin olkaa kärsivällisiä. Toiseksi – koettakaa sulkea näitä nykyajan häiriötekijöitä pois, kun harjoittelette ja kun lepäätte. Kolmanneksi – harjoitelkaa paljon, vieläkin enemmän.

Kehityspiirit ovat erinomaisia paikkoja, missä harjoittaa henkisiä lahjoja turvallisesti. Mutta kehityspiirin pitää kokoontua säännöllisesti, mielellään kerran viikossa, vähintäänkin joka toinen viikko. Et saa aikaan kunnon kehitystä, jos harjoittelet vain silloin tällöin. Kehityspiiriin osallistuvien on sitouduttava piirityöskentelyyn.

Henkimaailma tukee henkisten lahjojen kehittämistä. Jos et voi osallistua piirityöskentelyyn niin voit harjoitella myös yksin. Meditoi, hiljenny säännöllisesti. Voit myös kuunnella sopivaa musiikkia taustalla, mutta se saattaa viedä sinua muihin aatoksiin, estää ehkä kuulemasta, jos sinulla on selväkuuloisuus lahjana. Mutta alkuun voit hyvinkin kuunnella musiikkia, hiljentyä, kysyä henkimaailmalta kysymyksen, ja kirjoittaa saamasi vastauksen paperille. Kun kirjoitat ensimmäisen ajatuksen, se on yleensä oikein. Opit pikkuhiljaa luottamaan siihen, ettei kyseessä ole oma mielikuvituksesi. Voit myös piirtää – saat ehkä symboleja tai jotain kuvioita alkajaiseksi, ehkä enemmänkin.

Pääasia on, että harjoittelet säännöllisesti. Mutta muista myös, että säännölliset ja terveelliset elämäntavat ja ruokavalio auttavat sinua saavuttamaan paremman yhteyden henkimaailmaan. Vaikka olisit kuinka innokas osallistumaan kaikennäköisille henkisille kursseille, suorastaan ahmimalla niitä, niin muista, kehityt juuri sinulle sopivaa vauhtia. Älä kuitenkaan unohda levätä, sulatella kurssien antia, ja harjoitella.

Ystävällisin terveisin,

Judge J.W. Edmonds, tuonpuoleinen tuomari ja meedio

vanha kirjoituskone

Judge John Worth Edmonds (1799-1874)

Edmonds oli Yhdysvaltain senaatin jäsen ja korkeimman oikeuden tuomari, jolla oli myös muita merkittäviä virkoja. Hän oli ensimmäisiä henkilöitä, jotka todistivat Foxin sisarusten ilmiöitä meedioistuntojen aikana. Oltuaan mukana useita kertoja Foxin sisarusten istunnoissa, hän tuli vakuuttuneeksi ilmiöiden todellisuudesta.

Edmonds muodosti oman kehityspiirin tyttärensä Lauran ja muiden henkilöiden kanssa. Tulokset julkaistiin yhdessä ensimmäisistä spiritualismia käsittelevistä kirjoista vuonna 1853 ja 1855 (yhdessä Dr. George D. Dexterin kanssa: Spiritualism Vol. I ja Vol. II). Hän todisti tutkimustensa aikana monenlaisia ilmiöitä. Hänestä itsestään tuli kirjoittava ja piirtävä meedio.

Edmondsin tytär Laura kehittyi transsimeedioksi, ja hänen kauttaan tulleet henget puhuivat montaa eri tunnettua kieltä. Hän oli myös selvänäköinen, ja hän pystyi kommunikoimaan mentaalisesti henkimaailman kanssa. Laura oli ensimmäisiä mentaalisia meedioita.

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita ja spiritualismin pioneereja – meedioita ja spiritualismin edelläkävijöitä, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä hyviä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa