SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Enkeliviesti 17.11.

Enkeleistä arkkienkeli Gabriel on nyt mukana antamassa kaiken turvan ja ohjauksen meille, jotta pystyisimme olemaan valossa ja tekemään ratkaisuja puhtaassa energiassa omaa hyvinvointiamme kuunnellen.

Arkkienkeli Gabriel puhdistaa, poistaa kaiken turhan kehostamme ja mielestämme, ja antaa tilalle puhtaan energian, jolla voimme kohottaa itsemme tasolle jossa voimme selkeämmin kuulla, nähdä, tuntea ja aistia enkelien auttavat viestit. Arkkienkeli Gabriel haluaa, että pyytäisimme hänen apuaan, jotta pysyisimme vahvana ja voimakkaana omassa kirkkaudessamme, jotta voisimme selkeämmin nähdä ja toteuttaa omaa unelmaamme.

Arkkienkeli Gabriel sanoo, että hän auttaa meitä pyytäessämme luopumaan egon tuomasta paineesta, jotta voisimme ottaa vastaan kaiken sen rakkauden ja elämän tarjoaman ilon, joka meille kaikille ihmisille kuuluu. Arkkienkeli Gabriel muistuttaa myös luovuuden parantavasta voimasta, jolloin hän on pyytämättäkin lähellä. Hän sanoo, että tunnemme hänen energiansa sydämessämme aina kun teemme jotain luovaa.

paivan_enkeliviesti

Arkkienkeli Gabrielin rukous

Pyydän Sinua Arkkienkeli Gabriel ympäröimään minut Pyhällä Valolla auttaen minua puhdistumaan kaikesta negatiivisesta, sekä kehostani että mielestäni. Pyydän, että puhdistat chakrani kaikesta siitä kuormasta, joka ympärilleni on kertynyt. Auta minua suojaamaan itseni valkoisella puhtaalla energialla, jotta voisin säteillä omaa rakkauden energiaa, rakastaen itseäni tälläisenä kuin olen. Pyydän, että autat minua näkemään ratkaisut selkeästi ja tekemään päätökset luottaen tähän sisäiseen tietoon. Kiitollisena otan vastaan kaiken puhtaan energian. Luotan sinun voimaasi ja rakkauteesi.

Kiitos, Kiitollinen

Enkelivaloa ja Rakkautta

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa