SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Hyvää oloa meditaatiosta

Meditaatio on mietiskelyssä tapahtuvaa mielen tyhjentämistä turhista ajatuksista, arkipäivän huolista ja murheista – maallisista asioista. Meditaatiossa rentoutetaan kehoa, hiljennetään mieltä, mutta voidaan myös keskittyä tekemään henkisiä harjoituksia. Meditaatio on syvempi tietoisuuden tila, jossa ollaan läsnä. Säännöllisesti tapahtuvan meditaation avulla on mahdollisuus saavuttaa tasapaino, sisäinen eheys.

Olet varmaan nähnyt kuvia intialaisista joogeista, jotka pystyvät istumaan lotus-asennossa pitkiä aikoja liikkumatta? Meditoida voi hyvin istumalla tuolissa, selkä suorana ja jalat lattiassa. Kämmenet voivat olla reisien päällä joko alas- tai ylöspäin. Voit laittaa jotain kaunista ja rauhoittavaa musiikkia soimaan, sulkea silmäsi, ja keskittyä hengittämään rauhallisesti sisään ja ulos. Hengittämiseen keskittymällä pystyt helpommin olemaan ajattelematta päässä pyöriviä asioita. Meditoida voi myös maaten. Toki siinä on riskinsä, että nukahtaa. Mutta ehkä keho kaipaa silloin juuri lepoa. On myös olemassa erilaisia meditoimiseen kehitettyjä matalia jakkaroita, jolloin voi pikkuhiljaa alkaa totutella istumista lotus-asennossa tai laittaa jalat muuten vaan hyvään asentoon. Voit aloittaa meditoimalla vaikkapa vain viisi minuuttia. Tärkeintä on kuitenkin se, että pystyt päästämään ajatuksista irti hetkeksi, ja sitten pikkuhiljaa olla meditaatiossa pidemmän aikaa.

Meditaatioita on erilaisia

Meditaation ei tarvitse olla paikallaan istumista tai kynttilän liekkiin tuijottamista, jos sinun on vaikea olla paikallasi. Silloin voit esimerkiksi harrastaa meditaatiota kävelyn yhteydessä, luonnossa liikkuessa. Tiedosta oma kehosi, ja tiedosta ympäristösi – mitä ympäristössä on, mitä ääniä kuulet, mitä värejä näet – tiedosta kuitenkin koko ajan myös kehosi tuntemukset – ole läsnä hetkelle.

Meditaatio on keskittymistä tiettyyn toimintaan, samalla voit uppoutua omiin ajatuksiin, tai tyhjentää pään kaikista ajatuksista, voit inspiroitua siitä mitä teet. Meditaatio voi siis olla keskittymistä tiskaamiseen, mato-ongella kohon tuijottamiseen tai kuten itse rakastan tehdä – tuijottaa auringonlaskua. Se voi olla erilaisten käsitöiden tekemistä keskittyneesti, se voi olla jotain luovaa – piirtämistä, maalaamista, kirjoittamista, musiikin luomista tai soittamista, laulamista. Meditoida voi eri tavoin. Aina ei tarvitse mennä tietyn kaavan mukaan. Meditaatiota voi halutessaan opiskella erilaisilla kursseilla. Sitä voidaan tehdä yksin tai ryhmissä.

Säännöllinen meditaatio tekee hyvää niin keholle kuin mielelle. Keskittymiskyky paranee. Itse olen huomannut kuuloni parantuneen, joten aistiherkkyys tuntuu myös paranevan. Meditaation aikana voidaan tehdä erilaisia mediaalisia herkkyysharjoituksia, jolloin ne auttavat kehittämään henkisiä lahjoja. Voit pyytää myös henkiopastasi paikalle, opetella tuntemaan hänet, jos hän on vielä sinulle uusi tuttavuus. Voit esimerkiksi kysyä kysymyksiä henkimaailmasta johonkin tiettyyn aiheeseen liittyen, ja kokeilla vastaanottaa saamasi tieto kirjoittaen tai piirtäen. Tein kerran meditaation aikana kokeilun, ja pyysin henkiopastani ja suojeluenkeliäni poistumaan paikalta. Se oli pisin 10 sekuntinen elämässäni. Se oli niin tyhjä, ankea ja sanoinkuvaamattoman ikävä olotila, joten pyysin heidät hetimiten takaisin, ja oloni helpotti.

Hyvää oloa meditaatiosta

Auttajien ilmainen energiahoitoilta 7. joulukuuta

Meditatiivisessa tilassa voidaan välittää ja vastaanottaa parantavaa energiaa. Kun Kuudes Aisti Auttajilla oli lokakuussa ilmainen energiahoitoilta, jossa me Auttajat välitimme parantavaa energiaa Kaikkein Korkeimmasta kukin omalla tyylillään, olivat energiat aivan mielettömän hienot. Emme olleet samassa tilassa, vaan kaikki niin Auttajat kuin vastaanottajat olivat kaikki eri puolella Suomea, mutta yhdistyimme kaikki samoihin energioihin. En ole koskaan aiemmin kokenut tuollaisia energioita! Se oli todella huikeaa. Muuten, meillä on taas tulossa ilmainen energiahoitoilta, perjantaina 7. päivä joulukuuta klo 20! Ilmoittaudu mukaan TÄÄLTÄ.

Jos mahdollista, meditoi samanaikaisesti – ota vastaan rentoutuneessa ja rauhallisessa olotilassa parantavia energioita. No, parantavat energiat löytävät kyllä perille, vaikka et ehtisikään rentoutumaan kyseisenä aikana. Mutta kun olet meditaativisessa tilassa, tunnet ne vahvemmin.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa