SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Enkeliviesti 24.11.

Arkkienkeli Jeremial on luonamme nyt ja kysyy mitä haluamme tapahtuvan elämässämme nyt, viikon, kuukauden, vuoden kuluttua? Arkkienkeli Jeremial haluaa, että pysähtyisimme tarkastelemaan omia aikeitamme ja tavoitteitamme. Kumpuavatko ne rakkaudesta ja hyvyydestä, vai ovatko ne egon tuomaa mielikuvaa?

Arkkienkeli Jeremial kysyy, että olemmeko luottaneett unien kautta tuleviin viesteihin? Tai viesteihin, joita enkelit ripottelevat eteemme? Arkkienkeli Jeremial haluaa auttaa meitä näkemään elämämme positiivisessa valossa. Hän tuo meille viestejä unissa, näyissä, tekstein, puhein, lauluin tai pienin merkein. Arkkienkeli Jeremial, yhdessä muiden enkeleiden kanssa, auttaa meitä näkemään elämässämme tarvittavat muutokset. Hän antaa meille rauhaa, turvaa sekä rohkeutta tehdä ne muutokset mitä pitää tehdä, jotta voimme tuntea olomme rauhalliseksi ja seesteiseksi.

Arkkienkeli Jeremial kehottaa meitä pyytämään häntä luoksemme jos haluamme nähdä, kuulla tai tuntea selvänäköisiä viestejä tai näkyjä, jotta voisimme saada opastusta ja selkeyttä tulevaisuuttamme varten. Arkkienkeli Jeremial kehoittaa meitä luottamaan intuitioomme ja seuraamaan sitä, sillä hän sanoo että saamme juuri nyt jumallallista johdatusta monin eri tavoin.

Arkkienkeli Jeremial toivoo, että luottaisimme sisäisiin aavistuksiin, näkemiimme näkyihin, varmaan tietämisen tunteeseen tai sisäisen äänen hiljaiseen puheeseen. Ne ovat viestejä häneltä ja muilta enkeleiltä omille valinnoillemme. Arkkienkeli Jeremial sanoo, että on tärkeää luottaa saamaamme johdatukseen ja että seuraisimme sydämemme ääntä, silloin olemme oikealla polulla.

Kiitos, Kiitollisena otan vastaan kaiken viisauden mitä minulle annetaan

Enkelivaloa ja Rakkautta

Kati Keskinen

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa