SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 48 – Onni suosii rohkeaa

Menestymisen mahdollisuus on olemassa kaikille, kaikilla elämän osa-alueilla. Optimistinen ajattelu lisääntyy kuin itsestään ja elämästä nauttiminen on mahdollista, kun vain oivaltaa millä alueella se itselle kolahtaa.

Pienetkin onnistumiset elämän eri osa-alueilla mahdollistavat ajattelun ja mielen laajentumista, jolloin ongelmien ratkaisu helpottuu. Auringon, Jupiterin ja perääntyvän Merkuriuksen yhtymä 26.11. helpottaa kaikenlaisen tiedon välittämistä, kommunikoinnin tullessa joustavaksi ja luovaksi. Kokoontumiset, neuvottelut ja sopimukset on hyvä järjestää tälle päivälle, tai vaikkapa vain samanhenkisten ihmisten istuttaminen samaan pöytään maailmaa parantamaan. Tällöin on mahdollisuus uusille ajattelutavoille ja suunnitelmille.

Aika suosii myös kirjoittamista ja opiskeluja, sillä uusien asioiden ja tiedon omaksuminen on helpompaa. Ajatukset selkiintyvät ja järjellinen ajattelu on mahdollista, vaikkakin perääntyvä Merkurius tuppaa puurouttamaan sitä muuten. Väärinkäsitykset ja kinastelut on helpompi ohittaa ja oma ärsyyntymiskynnys on korkeampi. Kaikki pikkujutut pystyy ohittamaan sen enempää hermostumatta.

Auringon, Jupiterin ja Merkuriuksen yhtymä on 27.11. tarkassa neliössä Marsiin, jolloin on vaarana oman itsensä korostaminen ja liiallinen tärkeily.

Tämä saattaa olla myös aikaa, jolloin ottaa helposti liiallisia riskejä, koska itsevarmuus on korkealla. Myös liioittelu on vaarana, niin puheissa kuin teoissakin. Pidä jalat maassa vaikka pää olisi pilvissä – Merkurius on aikamoinen kepostelija perääntyessään. Lisäksi Mars on samaan aikaan sekstiilissä Saturnuksen kanssa, joka taas antaa potkua kärsivälliseen ja kunnianhimoiseen tekemiseen. Silloin voi ottaa vaikeita ja monimutkaisiakin töitä tehtäväksi. Tämä parivaljakko tulee säätelemään energiaasi ja kestävyyttä päätöksessäsi menestyä. Se suosii pitkän aikavälin suunnitelmia.

Noususolmu on pehmessä kulmassa Auringon, Jupiterin ja Merkuriuksen yhtymään. Samoin myös Chiron (kultainen kolmio), jolloin tämä mahdollistaa uusien mahdollisuuksien ja unelmien toteuttamisen, tai suunnitelmien laittamisen alulle. Samalla parannetaan omia haavoja ja/tai autetaan toisten haavojen parantamisessa. Pyritään löytämään oma tie menestykseen ja onneen.

Neptunus lähentyy Marsia 28.11. Tämä voi tehdä uudet aloitukset hankaliksi ja epärehellisiä ihmisiä saattaa ilmestyä pilaamaan suunnitelmasi.

Se voi tehdä myös tunteen omasta kyvyttömyydestä tai saamattomuudesta, jos et pysty kunnolla hahmottamaan tavoitteitasi. Lääkkeiden ja huumaavien aineiden kanssa kannattaa olla varovainen. Saturnus on haastavassa kulmassa Aurinko – Jupiter – Merkurius yhtymään, jolloin energia ikäänkuin pitää jalat maassa ja laittaa tarkistamaan utopistiset ideat ja toimintatavat. Asetetaan rajoja, mitaten ihmisen voimavaroja ja samalla näytetään mikä on tärkeää ja mikä ei. Tämä myös muistuttaa ihmisen ylimielisyydestä ja kohtuuden opettelusta.

Loppuviikosta Uranus tulee haasteelliseen kulmaan Merkuriuksen kanssa, jolloin Merkurius on pelkästään Jupiterin kanssa yhtymässä. Se saattaa nostaa pintaan hätäilyä ja hermoilua, niin liikenteessä kuin tiedonkulussakin. Ajatus saattaa laukata ihan omia uriaan, jolloin olisi hyvä olla mieleltään avoin eikä vain pitää jääräpäisesti kiinni omista mielipiteistä. Vaikkakin Jupiterin ollessa Merkuriuksen kanssa yhtymässä, on kaikenlainen optimismi vallassaan ja vaikuttaa kaikkiin toimiin. Merkuriuksen ollessa perääntymistilassa on Uranuksen haasteellinen kulma hyvä ottaa huomioon.

Tämä aika kannattaa käyttää avarakatseiseen ja avaramieliseen yhteistyöhön, jotta selviytyy voittajana.

1.12. perääntyvä Merkurius siirtyy skorpionin merkkiin, jolloin mennään syvääkin syvempiin totuuksiin ja haluun selvittää asiat, jälleen ikäänkuin tarkistaen mitä sait lokakuussa aikaiseksi. Näille asioille ja muistoille ei voi mitään, sillä usein ne kumpuavat sisältä ja näin ollen voivat tuntua raastavaltakin, olit sitten totuuden hakija tai kohde. Tämä aika kannattaa käyttää hyödyksi oppia antamaan anteeksi ja olemaan armollinen niin itselleen kuin muille. Sitä kautta annamme itsellemme vapauden. Tähän antaa mahdollisuuden myös pehmeä kulma Chironiin ja noususolmuun.

Merkurius skorpionissa on totuuden torvi; intensiivinen ja ehdoton. Merkurius skorpionissa haastaa katsomaan ja tunnustelemaan totuutta, vaikka sydämen tuskalla. Tämä on parempi vaihtoehto mahdollisesta kivusta huolimatta kuin menetyksen pelosta käsin tai valheessa tai mielikuvissa eläminen. Tähän antaa voiman ja potkun haasteelliset kulmat Uranukseen ja Venukseen. Anna kuplan puhjeta, jotta voit nauttia omanlaisesta vapaudesta niiden ihmisten kanssa, jotka elämääsi kuuluvat. Elä sellaista elämää kuin sinä haluat. Sinä luot oman tulevaisuutesi tämän päivän valinnoilla.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa