SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Enkeliviesti 29.11.

Anna sisältä tulevan energian pulputa tänään kuplivasti ja leikkisästi. Anna kaiken sen puhtaan ilon ja rakkauden energian nousta luovuudeksi tähän päivään. Vapauta itsesi kaikesta raskaasta energiasta, kuunnellen vain sitä miltä sisälläsi tuntuu ja mitä kehosi haluaa. Kuuntele itseäsi ja tarkastele omaa itseäsi, mikä on esteenä jos ilo ja lapsenmielisyys on estynyt nousemasta? Ole itsellesi paras ystävä ja vapauta itsesi turhista murheista ja kaikesta turhasta taakasta, sekä sidoksista jotka estävät sinun olla ja elää niinkuin haluasit. Vapaana, iloisena ja rakastavana omana itsenäsi.

Enkeleistä arkkienkelit Samuel ja Zadkiel ovat kanssamme nyt, tuoden meille apuja rakastaa ja ottaa vastaan rakkautta. He tuovat myös iloisuutta ja tasapainoa elämäämme.

Arkkienkelit Zadkiel ja Samuel sanovat, että pyytäisimme heitä auttamaan, jos tunnemme tarvetta saada iloa ja tasapainoa elämäämme. He tulevat auttamaan myös jos tarvitsemme apuja rakkauselämäämme.

Arkkienkeli Samuel sanoo, että hän tuo elämäämme rakkautta, romantiikkaa, auttaa meitä anteeksiannon kanssa ja päästämään irti kaikista sidoksista, jotka eivät tue meidän elämäämme juuri nyt. Arkkienkeli Samuelin vaaleanpunainen energia auttaa meitä myös luovuuden löytämisessä ja sen kautta löytämään ominta itseämme rakkaudessa.

Arkkienkeli Zadkiel sanoo, että jos elämme muutoksen alla tai / ja tarvitsemme siihen voimaa, niin hän kehottaa meitä pyytämään häntä auttamaan. Yhdessä muutosten enkelien kanssa Arkkienkeli Zadkiel tuo meille voimaa ja rohkeutta muutoksiin, jotta voisimme toteuttaa ne pehmeästi ja rakastavasti. Arkkienkeli Zadkiel sanoo tuovansa meille iloa elämään, jotta voisimme elää kuin lapset, ihmetellen maailman kauneutta ja sen ihmeitä.

Arkkienkeli Zadkiel on myös armon enkeli ja sanoo, että hänen tehtävänsä on kytkeä meidät korkeimpaan minäämme jos haluamme vapautua ja alkaa toteuttamaan sielumme tehtävää.

Arkkienkeli Zadkiel sanoo, että hän on luonamme heti kun pyydämme ja kehoittaa ottamaan vastaan hänen parantavan Muutoksen violetin liekin ja käyttää sitä. Se poistaa kehostamme ja samalla ympäristöstämme kaikki negatiiviset värähtelyt.

Arkkienkelit Samuel ja Zadkiel sanovat, että voimme pyytää heitä illalla nukkumaan mentäessä auttamaan, jolloin aamulla herätessämme uuteen päivään voimme iloita ja rakastaa kuin lapset, aidosti.

Kiitos , Kiitollinen rakkaudesta mitä minulle annetaan

Enkelienergiaa ja rakkautta

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa