SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Terveiset tuonpuoleisesta – J. Arthur Findlay

Tervehdys, hyvät ystävät ihmiskehossa!

Nimeni on monelle suomalaiselle henkisen tien kulkijalle tuttu, Arthur Findlay -collegesta Englannissa. Se on paikka, missä voi opiskella erilaisia henkiseen kehitykseen liittyviä taitoja, kehittää henkisiä lahjojaan. Opettajat ovat lahjakkaita meedioita ja parantajia. Oppilaat tulevat ympäri maailmaa. Mutta en ole täällä mainostamassa collegen toimintaa vaan kehotan kaikkia halukkaita opiskelemaan. Koskaan ei ole liian myöhäistä oppia uusia taitoja tai vahvistaa ja kehittää vanhoja. Olitpa minkä ikäinen tahansa, voit aina oppia. Kannustan teitä kaikkia – opiskelkaa aiheita, jotka teitä kiinnostavat. Ihminen oppii koko elämänsä ajan.

Ymmärrän myös sen, että joskus aiemmat opettajasi tai perheesi eivät ole olleet kaikkein kannustavimpia – he ovat jopa voineet pahoittaa mielesi, “ankeuttaneet” sinua ja elämääsi. Ja kyllähän minä Harry Potterin tunnen! Arthur Findlay -college ei kasvata velhoja, mutta meedioita, parantajia, transsimeedioita, henkisen tien kulkijoita. Kaikki on toki jo sinun sisälläsi, kaikki lahjat. Osa on uinuvia, ja jäävätkin uinuviksi. Osa herää henkiin jo lapsuudessa, osa ehkä kokeneemmalla iällä. Näinhän on myös luovien lahjojen osalta. Mikä ikinä sinua kiinnostaa ja innostaa, lähde rohkeasti kokeilemaan ja opiskelemaan lisää. Kursseja on monenlaisia, varmasti löytyy kaikkien kukkaroille sopivaa. Ja kun pyydät henkimaailmasta apua resursseihin, niin aikaa ja rahaa löytyy kyllä niille kursseille, mihin sydämestäsi haluat osallistua.

Cheers, kanavoijani kanssa nautimme samalla kupin teetä! Niin, ilon energian avulla voit onnistua missä hyvänsä. Kun intoa riittää, jää opiskelemasi tieto päähän paremmin. Ja elämänkokemuksesi avulla voit työstää tietoa sellaiseen muotoon, josta sinulla on siitä myös hyötyä.

Äläkä missään tapauksessa mieti, että olisit uhri, jos et ole päässyt nuorempana opiskelemaan haluamaasi alaa. Siihen on omat syynsä, mihin en nyt paneudu sen enempää. Mutta uhrienergialla et todellakaan pääse elämässäsi eteenpäin niin hyvin kuin ilon energian avulla. Teitpä mitä hyvänsä, tee se sydämestä, tee se ilolla niin elämä kantaa sinua kuin kukkaa kämmenellä ja tuo sinulle mukavia yllätyksiä.

Opiskelu kannattaa aina – joskus tarvitaan vain kurssi tai kaksi, ja se riittää. Jotkut opiskelevat koko elämänsä pääsemättä näennäisesti mihinkään. Mutta tiedät toki, että meillä on elämäntarkoituksena oppia kaikenlaista, ja myös iloita ja nauttia elämästä siten, mikä tuottaa itselle eniten iloa, kunhan se ei satuta ketään. Sitä paitsi tulet kohtaamaan toisia mukavia samasta alasta kiinnostuneita ihmisiä, et sattumalta vaan tarkoituksella.

Iloisiin kohtaamisiin,
J. Arthur Findlay

vanha kirjoituskone

James Arthur Findlay (1883-1964)

Arthur Findlay syntyi Glasgowssa. Hänellä oli hyvin merkittävä rooli Spiritualismin historiassa. Findlay oli yksi Psychic News -nimisen lehden perustajista. Psyykkisten ilmiöiden tutkimustyö oli myös hänelle tärkeää. Hänen ystävyytensä suoraäänimeedio John Sloanin kanssa jatkui aina Sloanin kuolemaan saakka. Arthur Findlay jätti kotinsa, Stansted Hallin, perintönä SNU:lle (Spiritualist National Union). Paikka tunnetaan Arthur Findlay -collegena. Siellä järjestetään aktiivisesti opetusta henkisen alan opiskelijoille, mm. Suomi-viikkoja. Lisätietoa: https://www.arthurfindlaycollege.org/

Pioneerimeediot

Terveiset tuonpuoleisesta sarjassa Marjaana Kaakinen kanavoi pioneerimeedioita ja spiritualismin pioneereja – meedioita ja spiritualismin edelläkävijöitä, jotka ovat jo siirtyneet ilon ja rakkauden maailmaan – ja tuo heiltä viestejä sekä hyviä neuvoja meille kaikille tähän päivään.

mm
Kirjoittajasta

Marjaana Kaakinen on Meedio, Reinkarnaatioterapeutti ja Henkiparantaja. Hän välittää hyvän henkimaailman, edesmenneiden läheisten tai lemmikkieläimien viestejä, tai voi esimerkiksi auttaa sinua saamaan yhteyden omaan henkioppaaseesi. Marjaana käyttää työvälineinään kanavointia sekä meediokortteja.
Lue lisää milloin Marjaana on paikalla: Marjaana Kaakinen

Vastaa