SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 1

Lahja nro 1: Rumpu-ukon Shamaanirumpu

01-lahja-shamaanirumpu-2018

Osallistu tämän lahjan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Lahjan kuvaus

Rumpu-ukon lahjoittama S-kokoinen rumpu sopii sekä rummutteluun, että luomaan sisustuselementtinä tunnelmaa kotiin. Sen pehmeä ääni soveltuu hyvin niin itsenäiseen soitantaan, pienryhmärummutukseen kuin auttamaan rentoutumisessa esimerkiksi hoitojen aikana. Ääni on vähän korkeampi ja hiljaisempi kuin isoimmissa rummuissa, joten sitä voi rauhassa soitella myös kerrostaloympäristössa. Kaunis pieni rumpu on kevyt kantaa, ja käy täten myös perheen pienimmille.

Rumpu-ukon shamaanirummut ovat uniikkia, suomalaista käsityötä. Shamaanirummun runko on tehty 7 mm koivuvanerista, joka on vahattu puuvahalla. Rumpujen kalvo on värjäämätöntä kotimaista poronnahkaa. Rumpujen mukana tulee rumpukapula sekä rummun hoito- ja vihkimisohjeet.

Rummun läpimitta: 31 cm
Paino: 0,5 kg
ovh 89,00 eur
rumpu-ukko.fi

Lähetystä varten Kuudes Aisti Auttajien toimisto ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme