SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 49 – Syvien tunteiden myrskyssä

Viikko alkaa Venuksen palatessa takaisin skorpioniin, jolloin syvät ja äärimmäiset tunteet päästetään valloilleen. Alitajunnasta kumpuavat voimat laittavat halun päästä syvälle kokemuksiin. Rakkauden laatu voi olla eroottista tai seksuaalista ja herätykset puoleen tai toiseen tällä alueella voivat tulla kohdattavaksi.

Venuksen ollessa oppositiossa Uranuksen kanssa, se saattaa laittaa läheiset ihmissuhteet levottomuutesi vuoksi koetukselle. Vapaudenhalusi voi laittaa sinut kohtaamaan tai kaipaamaan erilaisia ja eri tyyppisiä ihmisiä kuin tavallisesti tapaat, tai millainen itse olet. Saatat tuntea tahtovasi samanaikaisesti sekä läheisyyttä, että vapautta ilman rajoja.

Venus ja Uranus ovat haasteellisessa kulmassa noususolmuun, joten vaikka olisit tunteiden vietävissä, niin silti olisi hyvä pitää jalat maassa ja ne sisältä kumpuavat seksuaalisuuden haavat olisi hyvä käsitellä jos niitä nousee pintaan. Tähän kuvioon liittyy myös Uranuksen ja Merkuriuksen haasteellinen kulma, joka saattaa teettää hätäisyyttä. Olisi hyvä miettiä muutaman hetken ennenkuin toimii.

Myös joustavuus omissa näkemyksissä ja mielipiteissä on kultaakin kalliimpi oppi.

Perääntyvän Merkuriuksen kolmio Chironiin ja noususolmuun antaa mahdollisuuden auttaa itseä parantamaan omia haavoja. On mahdollisuus auttaa myös muita, lähinnä kommunikoimalla, puheella tai kirjoittamalla. Vaikkakin Merkuriuksen perääntyminen saattaa tähän aiheuttaa pieniä hassuja sekaannuksia.

Aurinko on jousimiehessä ja neliössä Neptunuksen ja Marsin kanssa, jotka lähestyvät yhtymää (tarkalleen 6.12.). Silloin todellisuuden taju saattaa joutua koetukselle. Aurinko jousimiehessä on optimisti, jolloin sen ollessa neliössä Neptunukseen, saattaa liioittelu puheissa ja lupauksissa olla herkässä. Marsin ja Auringon neliö antaa toiminnalle puhtia, mutta voi ilmentyä myös riidanhaluisuutena, jos energiaa on liikaa. Tähän kuvioon on suosiollista liikkua paljon luonnossa, jolloin energia purkautuu luovaan ajatteluun, tai harrastaa muunlaista liikuntaa.

4.12. Kuu on pehmeässä kulmassa Neptunukseen ja Marsiin, jolloin itsevarmuus kohoaa ja tunne-elämä on voimakasta. Voit joko rakastaa tai vihata rajusti. Tämä kuvio asettaa myös rajoja, miten haluat ja sallit itseäsi kohdeltavan. Tulet hyvin toimeen naisten kanssa ja pehmeät arvot ovat lähellä sydäntäsi.

Myöhään illalla 5.12. Kuu on yhtymässä Merkuriuksen kanssa, jolloin kaikenlainen kommunikointi, kirjoittaminen ja puhuminen on sydämestä lähtevää.

Tällöin on mahdollista pystyä yhdistämään alitajuntaa ja rationaalista mieltä, sillä kuvio nostaa alitajunnasta tulevia viestejä käytäntöön. Varsinkin kun Kuu on pehmeässä kulmassa Chironiin ja noususolmuun, jotka ovat myös kolmiossa keskenään, voidaan ajatuksen voimalla parantaa niin itseä kuin muitakin.

Suomen Itsenäisyyspäivänä 6.12. Neptunus ja Mars ovat tarkassa yhtymässä, neliössä Aurinkoon ja Jupiteriin, sekä väljässä neliössä myös yhtymään Neptunuksen ja Marsin välillä. Tämän kuvion aikana voi nähdä ja kuulla paljon puheiden ja lupausten liioittelua. Todellisuuden taju saattaa olla koetuksella niin puhujilla kuin kuuntejoillakin. Suuria suunnitelmia ja huijatuksi tulemisen riski ovat tässä kuviossa läsnä. Liiat tärkeilyt kannattaa heittää roskakoriin sekä liiallinen hätäily ja kärsimättömyys, sillä ne eivät vie pitkälle.

Marsin ja Neptunuksen yhtymä voi avata uusia intuitiivisia kykyjä tai herkistää syvemmälle tiedolle.

Alkoholi tai huumaavat aineet voivat vaikuttaa voimakkaammin kuin aikaisemmin, joten niiden käytössä kannattaa olla varovainen. Pilvilinnojen rakentelu ilman todellisuuden tajua on myös mahdollista. Haaveilu on hyväksi, mutta riskien ottaminen, varsinkin rahallisten, voi liiallisen optimistisuuden seurauksena tuottaa harmeja. Merkurius pysähtyy kääntyäkseen taas oikeaan suuntaan ja on edelleen pehmeissä kulmissa Chironiin ja noususolmuun. Kaikenlainen kommunikointi on helpompaa, ymmärtävää, empaattista ja parantavaa.

Uusikuu nousee 7.12. klo 09:19 jousimiehen merkissä, jolloin aloitetaan ikäänkuin uudelta alustalta. Ja tietysti jousimiehen merkissä se tehdään näyttävästi ja suurella kädellä. Pikku piiperrykset jätetään ikäänkuin taka-alalle, mutta kuitenkin huomioiden liioitellun optimistisuuden tuomat haasteet. Ylimitoitetut omat resurssit saattavat kostautua sairasteluna ja sinnepäin tehdyt suunnitelmat voivat nousta myöhemmin harmiksi. Uudenkuun tehdessä myös haasteellista kulmaa Neptunuksen ja Marsin yhtymään, voi ilmetä liiallista energiaa ja hätäisyyttä, sekä mahdollisuus tulla huijatuksi.

Merkurius kääntyy oikeaan suuntaan 8.12. jolloin sopimuksia voi taas tehdä rauhassa ja kaikenlainen viestintä sujuu mallikkaasti.

Pieniä kompastuskiviä saattaa vielä ilmetä kun Merkurius kääntyy, myös liikenteessä voi olla pieniä aikataulullisia muutoksia tai viivästymisiä. Kaiken kaikkiaan ajankohta laittaa miettimään, mitä Merkuriuksen perääntymisen aikana tapahtui. Mikä ei toiminut ja mitä tuli tehtyä.

Chiron, joka on haavoittunut parantaja, pysähtyy 9.12. perääntymisessään, suunnatakseen kulkunsa jälleen normaaliin 11.12. Astrologisesti Chironin haava ei ole sellainen kuin me voitamme, vaan pikemminkin sellainen kipu jota opimme elämään. Chiron on edelleen kauniissa ja pehmeässä kulmassa noususolmuun ja Merkuriukseen, jolloin se mitä olemme itsestämme tässä perääntymisjaksolla oppineet, kivuistamme ja epävarmuuksistamme, tai hoivanneet sydäntämme avarammaksi, kääntyvät ne mahdollisuudeksi auttaa muita ihmisiä tukemalla heitä heidän ”kasvukivuissaan”.

Haasteellinen kulma Uranukseen haastaa meitä muuttamaan käytäntöjä, tapoja ja ajatusmalleja toisenlaiseksi, jotta voisimme löytää haavoittuneen parantajan aarteen, avaimen.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa