SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 4

Lahja nro 4: Airi Oja: Puhelintulkinta syntymäajasta ja Tarot korteista

04-lahja-puhelintulkinta-2018

Osallistu tämän veloituksettoman tulkinnan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Tulkinnan kuvaus

Puhelintulkinnan pituus on noin 30 minuuttia.

Airi: ”Tulkinnassa kartoitan tilannetta syntymäajan perusteella, ja myös tarotkortit valaisevat asioita ja antavat vastauksia. Pelkkä syntymäaika jo kertoo ihmisen luonteesta ja suuntauksista sekä ajankohdasta, missä tällä hetkellä ollaan menossa. Tulevia muutoksia näkyy laskelmissa, joten ennusteitakin voi antaa.”

Tulkinnan ajanvarausta varten Airi Oja ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Tulkinnan arvo on noin 60 euroa.

Airi Oja auttaa sinua löytämään elämäsi suunnan, ymmärtämään uniasi ja välittää viestejä henkimaailmasta. Airi käyttää apunaan numerologiaa, Tarot -kortteja, henkioppaita ja enkeliviestien kanavointia.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme