SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 50 – Nautintoa ja työntekoa

Viikon alussa Aurinko on on edelleen haasteellisessa kulmassa Marsin ja Neptunuksen väliseen yhtymään. Aurinko jousimiehessä luo optimistisuutta, jolloin neliö Neptunukseen mahdollistaa liioittelun puheissa ja lupauksissa. Herkässä on suuret suunnitelmat ja pilvilinnojen rakentelut. Ilman tarkempia suunnitelmia voi mennä myöhemmin ”metsään”. Vaarana on myös, että sähellyksessä voi tulla huijatuksi, tai saattaa itse yrittää huijata toisia.

Marsin ja Auringon neliö antaa toiminnalle puhtia, mutta voi ilmentää myös riidanhaluisuutta, jos energiaa on liikaa. Tähän kuvioon on suosiollista liikkua paljon luonnossa, jolloin energia purkautuu luovaan ajatteluun, tai yleensä harrastaa liikuntaa. Marsin ja Neptunuksen yhtymä voi avata uusia intuitiivisia kykyjä tai herkistää syvemmälle tiedolle. Alkoholi tai huumaavat aineet voivat vaikuttaa voimakkaammin kuin aikaisemmin, joten niiden käytössä on syytä olla varovainen.

Tiistaina 11.12. Chiron, tuo ”haavoittunut parantaja” kääntää suuntansa taas ”normaaliin”, jolloin voi vielä tulla nähtäväksi niitä asioita tai seikkoja elämässä, joita olisi muutettava, jotta elämä tuntuisi mielekkäältä eikä ikuiselta puurtamiselta.

Edellä mainittu voi ilmentyä fyysisinä kipuina ja väsymyksenä. Chiron näyttää parantavan vaikutuksen omien hengellisten haavojen tuloksena. Chiron opettaa kohtaamaan ongelman, näyttää siihen liittyvien tunteiden ja voimien riittämättömyyden, jotta voi oppia hyväksymään ja nousemaan ”ongelmien” ylitse. Vain kohtaamalla haavansa, jotka yleensä ovat syvällä, on mahdollista työstää haavan parantamista ja sen voittamista, sillä parantavat voimat ovat nyt voimakkaita.

Chironin kääntäessä suuntansa on Saturnus pehmeässä kulmassa Venuksen kanssa, ja Venus haasteellisessa kulmassa Jupiterin kanssa. Ihmissuhteet vakiintuvat ja tasaantuvat, käytäntö ja käytännön asiat voivat mennä rakkauden edelle. Ilmassa voi olla hiukan laiskuutta ja saamattomuutta, jolloin pilvilinnat kutsuvat ja työnteko ei oikein maistu. Luovuuteen ja luovaan työhön liittyvät asiat ovat myötätuulessa keskiviikkona 12.12. kun Venus on pehmeässä kulmassa Neptunukseen.

Yhtymä Marsin kanssa, edellisten kuvioiden lisäksi, laittaa sinut kaipaamaan rakkautta ja romantiikkaa enemmän kuin koskaan. Aito rakkaus merkitsee enemmän, jotain suurta, kaunista ja pyhää. Taiteellliset lahjat saattavat päästä valloilleen. Tämän kuvion yhteydessä seksuaaliset halut voivat nousta pintaan vahvasti. Myös mahdollinen uusi suhde voi saada alkunsa tämän kuvion aikana.

Kun Mars on pehmeässä kulmassa Pluton kanssa, on tilaisuus menestyä työssä ja muutenkin tilanne on jo hyvin hallussa.

Torstaina 13.12. aikaisin aamulla Merkurius vaihtaa merkkiään jousimieheen, jolloin moraaliset näkökohdat saattavat tulla erittäin vahvoiksi. Voit tuntea itsesi sanallisesti ja kommunikoinnissa itsevarmaksi. Puheet ja lupaukset voivat kuitenkin olla optimistisen suureellisia. Merkurius jousimiehessä saattaa laittaa kiinnostumaan erilaisista kulttuureista, matkustelusta ja myös erilaiset filosofiset väittelyt ja keskustelut vetävät puoleensa.

Loppuviikosta mielialasi saattaa vaihdella optimistisuudesta pessimismiin ja saatat aika ajoin tuntea, että sinua rajoitetaan liiaksi. Saturnuksen ja Neptunuksen pehmeät kulmat Venuksen kanssa ja Jupiterin haasteellinen kulma Venukseen mittaa sinun arvo- ja rakkausmaailmaasi. Ihmissuhteet vakiintuvat ja voivat tuntua jopa tylsiltä ja jäykiltä. Kaipaat rakkautta ja romantiikkaa, jolloin voit kohdata ”sen oikean”, jonka kanssa tunnet vahvan sydänyhteyden. Mutta, vahvojen tunteiden myllerryksessä tilannetta ei välttämättä näe realistisesti. Nautinnon halu ja pilvilinnojen rakentelu voivat edelleen viedä työintoa.

Liiallista optimistisuutta ja rahallisten riskien ottamista kannattaa välttää. Tässä ajassa ei kannata etsiä pakotietä alkoholista tai muista nautintoaineista. Liiallista laiskottelua kannattaa välttää, sillä Pluton ja Marsin pehmeä kulma antaa sinulle mahdollisuuden menestyä työssä tai erilaisissa hankkeissa, antaen sinulle suunnitelmallisuutta ja määrätietoisuutta. Joten jalat maassa vaikka pää olisi pilvissä.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa