SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 7

Lahja nro 7: Sariella Vihriälä: Oma polku -tulkinta

07-lahja-tulkinta-2018

Osallistu tämän veloituksettoman tulkinnan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Tulkinnan kuvaus

Sariella: ”Oma polku -tulkinnassa nostan kolmesta eri pakasta vahvistuksen, jossa on päivittäistä ohjausta, elämäntarkoitus ja valon enkeleiden viesti. Tulkintoihin pyydän aina mukaan Valon oppaita, joilta useasti myös kanavoituu tietoa tai viestejä. Tarvittaessa käytän myös heiluria.”

Tulkinnan tekoa varten Sariella Vihriälä ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Tulkinta toimitetaan kirjallisena ja sen arvo on noin 35 euroa.

Sariella Vihriälä on Näkijä, Energiahoitaja, Intuitiivinen tulkitsija ja Henkinen ohjaaja. Hän on vertaistukija henkisen heräämisen kriisissä sekä auttaja selvänäköisyyttä vaativissa kysymyksissä. Sariella käyttää työvälineinä Tarot- ja povauskortteja, energian välittämistä sekä heiluria.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme

mm
Kirjoittajasta

Energian välittäjä, Näkijä, Henkinen ohjaaja.
Lue lisää milloin Sari on paikalla: Sari Vihriälä