SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 10

Lahja nro 10: Anu Kalliola: Kundaliinireiki kaukohoito

10-lahja-kaukohoito-2018

Osallistu tämän veloituksettoman hoidon arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Auttajien kaukohoitojen kuvaus

Kaukohoidoissa Auttajat välittävät universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta.

Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Auttajan välittämä energia voi antaa sinulle mm. voimaantumista ja elinvoimaa, lohtua ja ymmärrystä, lämpöä ja tukea. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi.

Kundaliinireiki -etähoidon ajanvarausta varten Anu Kalliola ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Hoidon kesto on noin puoli tuntia ja sen arvo on noin 40 euroa.

Anu Kalliola on Näkijä, Energiahoitaja ja Kanavoija. Hän tukee sinua raskaissa elämänvaiheissa, auttaa oman voiman löytämisessä ja toimii oppaana omalla polullasi. Anu käyttää työvälineinä selväkuuloisuutta, kortteja sekä energian välittämistä.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme