SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 11

Lahja nro 11: Aromaterapia suitsuketikut

11-lahja-suitsukkeet-2018

Osallistu tämän lahjan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Aroma Valley suitsukkeet

Aroma Valley suitsukkeet on valmistanut Inner Reflection -niminen reilun kaupan käsityöläis-yhteisö Pondicherryssa, Intian itärannikolla.

Arvottava paketti sisältää kolme eri tuoksua:

Memory vitalizer – Muistin virkistäjä
Parantaa henkistä valppautta ja virkistää muistin toimintaa. Sisältää rosmariinia, patsulia, basilikaa, pomeranssia, mausteneilikkaa, mirhaa ja muskotti-pähkinää.

Romantic bliss – Romantiikka
Tuoksu, joka luo romanttisen ja aistikkaan mielialan. Sisältää appelsiinia, piparminttua, basilikaa, sitruunaa, laventelia ja rosmariinia.

Sweet dreams – Hyviä unia
Mielialaa parantava sekoitus herättää miellyttäviä muistoja ja antaa hyvän unen. Sisältää pomeranssia, basilikaa, piparminttua, sitruunaa, bergamottia, ylang ylangia ja rosmariinia.

Suitsukkeiden lähetystä varten Kuudes Aisti Auttajien toimisto ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme