SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 12

Lahja nro 12: Heli Karjula: Energiahoito etänä tai puhelimitse

12-lahja-kaukohoito-2018

Osallistu tämän veloituksettoman hoidon arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Auttajien kaukohoitojen kuvaus

Kaukohoidoissa Auttajat välittävät universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta.

Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Auttajan välittämä energia voi antaa sinulle mm. voimaantumista ja elinvoimaa, lohtua ja ymmärrystä, lämpöä ja tukea. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi.

Hoidon ajanvarausta varten Heli Karjula ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Hoidon kesto on 30 minuuttia ja sen arvo on noin 40-60 euroa valitusta toimitustavasta riippuen.

Heli Karjula on Shamaani, Näkijä ja Henkinen ohjaaja. Hän auttaa sinua kun tarvitset selkeyttä ajatuksiin tai elämäntilanteeseen, tai kanssakulkijaa henkisen heräämisen polulle. Heli käyttää työvälineinä shamanistisia taitoja, rumpua, erilaisia kortteja sekä heiluria.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme