SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 13

Lahja nro 13: Annelie Tallgrén: Etäenergiahoito

13-lahja-kaukohoito-2018

Osallistu tämän veloituksettoman hoidon arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Auttajien kaukohoitojen kuvaus

Kaukohoidoissa Auttajat välittävät universaalia, rakkaudellista energiaa, joka tulee kaikkein korkeimmasta Lähteestä. Auttajamme toimivat välittäjänä ja lähettävät kaukohoitoa kukin omalla tavallaan: käyttämällä kanavana esimerkiksi henkiparannusta, intuitiivista energiahoitoa, reikihoitoa tai rukousta.

Kaukohoito sopii kaikille ikään ja sukupuoleen katsomatta. Auttajan välittämä energia voi antaa sinulle mm. voimaantumista ja elinvoimaa, lohtua ja ymmärrystä, lämpöä ja tukea. Hoidon aikana sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin ottaa vastaan hoitavia energioita. Voit myös olla ”missä vaan” tai ”tehdä mitä vaan”. Parhaan hyödyn kuitenkin saat, jos hiljennyt hoidon ajaksi.

Hoidon ajanvarausta varten Annelie Tallgrén ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen. Hoidon kesto on 30 minuuttia ja sen arvo on noin 40 euroa.

Annelie Tallgrén on Näkijä, Henkinen ohjaaja, Intuitiivinen tulkitsija ja Energiahoitaja. Hän auttaa sinua hankalissa elämäntilanteissa tai silloin kun tulevaisuus aiheuttaa murheita. Annelie käyttää työvälineinä Tarot- ja enkelikortteja, selvänäköä ja energian välittämistä.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme

mm
Kirjoittajasta

Näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Henkinen ohjaaja, Energiahoitaja
Lue lisää milloin Annelie on paikalla: Annelie Tallgrén