SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Joulukalenteri: LAHJA 15

Lahja nro 15: Kati Keskinen: Kirjalliset Enkeliviestit

15-lahja-tulkinta-2018

Osallistu tämän veloituksettoman tulkinnan arvontaan täyttämällä alla oleva lomake. Arvonta suoritetaan 31.12.2018 ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

Tulkinnan kuvaus

Kati: ”Olen Enkelivalo selvänäkijä ja työskentelen selvännäkö työssäni yhdessä enkelien kanssa puhtaassa valossa. Yleensä vierelläni on arkkienkeli Mikael tuomassa rohkeutta ja voimaa minulle sekä viestin tarvitsijalle. Teen tarot -ja enkelikorttitulkintoja joita käytän apuna myös selvänäkötyössäni tarvittaessa antamaan lisävahvistusta ja ohjeita asiakkaalle sekä myös lohtua ja voimaa elämään. Enkeliviesteissä käytän omia korttejani. Toimin luottamuksella ja vastuuntuntoisesti puhtaassa valossa asiakasta kunnioittaen aina enkelien kanssa.”

Lahja sisältää kolme henkilökohtaista viestiä sähköpostilla. Enkeliviestien toimitusta varten Kati Keskinen ottaa sähköpostitse yhteyttä lahjan voittajaan, joten tarkistathan huolellisesti ilmoittamasi sähköpostiosoitteen.

Kati Keskinen on Näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, Astrologi ja Regressiohoitaja. Hän auttaa sinua kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Kati käyttää työvälineinä Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.

Osallistu tämän lahjan arvontaan

Osallistumisaika on päättynyt.


Kuudes Aisti Auttajat on puhelinpalvelu, jossa sinua palvelevat herkät kuuntelijat, joiden työtä ohjaa aito halu auttaa lähimmäistä rakkaudesta ja valosta käsin. Puhelun hinta on 2,00 €/min + pvm. Katso tällä hetkellä paikalla olevat Auttajamme

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen