SOITA AUTTAJILLE 2,00€/min + pvm.

Astrologinen viikko 51 – Valaistumisia

Viikko alkaa jälleen edellisen viikon teemoissa. Pilvilinnojen rakentelu vetää puoleensa enemmän kuin työnteko, vaikka olisi hyvä keskittää tahdonvoimaa ja energiaa työhön, sillä Pluton ja Marsin pehmeä kulma antaa huikeat mahdollisuudet menestykseen erilaisissa hankkeissa, joissa vaaditaan suunnitelmallisuutta.

Jupiterin ja Saturnuksen haasteellinen kulma saattaa aiheuttaa sen, että pidät joitakin asioita itsestäänselvyytenä ja sinulle kuuluvina, ilman sen suurempaa ponnistusta.

Myös itsensä nostaminen jalustalle ja ylimielisyys voi olla tämän hetken kuvioissa vaarana. Edelleen ajankuva mittailee jokaisen arvo- ja rakkausmaailmaa ja saatat kaivata rakkautta sekä romantiikkaa enemmän kuin vähään aikaan. Voit myös nähdä arvomaailmassa vinoutumia, jotka vaatisivat korjausliikettä. Tämä aika voi aktivoida uusien rakkaussuhteiden alkuja jos planeetat ovat omalla kartallasi sellaisissa asemissa.

Merkurius jousimiehessä lähestyy yhtymää Jupiteriin (21.12.) jolloin kaikenlainen myönteinen ajattelu vaikuttaa voimakkaasti toimiisi. Tämä aika suosii sopimusten tekemistä, kirjoittamista, lukemista, opiskelua sekä henkistä toimintaa ja kulttuuririentoja. Matkustelu lähelle ja kauas onnistuu kitkattomasti, varsinkin jos ne liittyvät työhön tai opiskeluun. Yleisesti tämä aika on viestinnän kulta-aikaa kaikenlaisin välinein.

Marsin ja noususolmun välinen kolmio 19.12. antaa hyvää potkua toteuttaa sielun tehtävää ja oma polun löytymistä elämässä.

Samaan aikaan Mars lähestyy Chironia (ole tarkkana erityisesti 29.12.), joka on myöskin pehmeässä kulmassa noususolmuun. Mahtaisiko olla aika tehdä jotain hyvää lähimmäisen eteen, suoraan sydämestä, ilman että siitä odottaa sen suurempaa kruunua.

21.12 Merkuriuksen ja Jupiterin yhtymä tulee tarkaksi jousimiehen merkissä, jolloin suullisen ja kirjallisen tuottamisen lisäksi kukoistaa tarve ottaa yhteys omaan korkeampaan minään ja/tai etsiä vastauksia mieltä painaviin asioihin. Hengellisyys/henkisyys ja mielen laajentaminen kuuluu tähän aikaan, vaikkakin Neptunuksen haasteellinen kulma saattaa aiheuttaa hiukan mielen sekaannusta ja tuoda myös jotain petollista tähän kuvioon. Rakkauden ja romantiikan kaipuu on edelleen käsin kosketeltavaa. 

21.12. / 22.12 on myös talvipäivän seisaus, jolloin päivä ja yö ovat saman mittaisia. Tämä ajankohta laittaa valoisuuden lisääntymään ja pimeys väistyy hiljakseen. 22.12. on myös täysikuu ravussa klo 19.49 ja Aurinko vaihtaa merkkiään kauriiseen. Täysikuu näyttää kuin valaistua tunnepuolta, meidän sisäisen maailman, varsinkin nyt kun se on erittäin tunteellisessa ravun merkissä.

Täydenkuun aikaan Uranus on pehmeässä kulmassa Kuuhun, jolloin voi tulla tunne ettet saa niin paljon rakkautta kuin haluaisit, jolloin saatat kaivata uusia tuttavuuksia.

Tunnet tarvetta näyttää tunteesi vapaasti ja ilmaista itseäsi ilman rajoitteita.

Tämä aika suosii ryhmätyöskentelyä ja perhepiirissä voi kuulua iloisia uutisia. Myös Auringon ja Uranuksen välinen kolmio antaa mahdollisuuden korviaan myöten rakastumiseen. Kohtalonomaisen tapaamisen myötä voi tulla mahdollisuus muuttaa elämää aivan uuteen suuntaan.

Aurinko kauriissa on hyvin perhekeskeinen, mutta kannattaa muistaa myös että kauriin merkissä saatetaan toimittaa paljon velvollisuuksia, jopa uupumukseen asti, jolloin tekeminen tai velvollisuus ei ole itsestä lähtevää, vaan muut sanelevat ja ohjaavat omia tavoitteita ja intohimoja. Tässä kohtaa on hyvä täyden kuun valossa katsoa, mitkä ovat omat motiivimme ja mitä me oikeasti haluamme ja mitä emme, mitkä ovat meidän omat tavoitteemme oman elämämme mielekkyyden luomiseksi.

mm
Kirjoittajasta

Kati on näkijä, Intuitiivinen tulkitsija, astrologi, regressiohoitaja. Hän toimii yhdessä enkelien kanssa ja auttaa sinua, kun tarvitset selvänäköisiä vastauksia, astrologisen tulkinnan tai viestin enkeleiltä. Työvälineinä Kati käyttää Tarot- ja enkelikortteja, kanavointia ja astrologiaa.
Lue lisää milloin Kati on paikalla: Kati Keskinen

Vastaa